Ελένη Μενεγάκη: Οι νέες φώτο και το μήνυμα μετά το τηλεοπτικό «αντίο»

Mίλησε για «επίθεση αγάπης»

Δείτε στο video τη στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη δίνει ένα τρυφερό φιλί on air στον Μάκη Παντζόπουλο και στη συνέχεια μας δείχνει για πρώτη φορά τα τέσσερα παιδιά της 

Δύο ημέρες πέρασαν από τότε που η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτισε το τηλεοπτικό της κοινό μετά από 30 χρόνια συνεχόμενης τηλεοπτικής παρουσίας και σήμερα το πρωί αποφάσισε να επικοινωνήσει ξανά με όλους όσοι την αγαπούν και την ακολουθούν.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όπου έχει πάνω από ένα εκατομμύριο followers, η παρουσιάστρια δημοσίευσε τρεις νέες φωτογραφίες από τον κήπο του σπιτιού της.

«Έζησα πάρα πολύ άσχημα τους τρεις τελευταίους μήνες στη Μενεγάκη»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Επιθεση αγαπης ... μονο ετσι μπορω να χαρακτηρισω ολα τα τρυφερα , ανθρωπινα , ζεστα μηνυματα που μου εχετε στειλει με ολους τους πιθανους τροπους ... απο ολες τις ηλικιες ... απο ολους τους χωρους .... απο ολα τα μερη του κοσμου ... οπου υπαρχουν Ελληνες ... Μου στελνετε αγαπη και σας την επιστρεφω με την ιδια δυναμη μ ενα τεραστιο χαμογελο ... αυτο το τοσο γνωριμο σε ολους σας ! Καλημερα φιλοι μου #eleni #friendsforever #love ❤️

A post shared by @ elenimenegaki on

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την «επίθεση αγάπης» που δέχεται αυτό το διάστημα.

Ελένη Μενεγάκη: Το φιλί στον Μάκη της - Μας έδειξε πρώτη φορά τα παιδιά της

Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της

«Επίθεση αγάπης ... μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω όλα τα τρυφερά, ανθρώπινα, ζεστά μηνύματα που μου έχετε στείλει με όλους τους πιθανούς τρόπους ... από όλες τις ηλικίες ... από όλους τους χώρους .... από όλα τα μέρη του κόσμου ... όπου υπάρχουν Έλληνες ... Μου στέλνετε αγάπη και σας την επιστρέφω με την ίδια δύναμη με ένα τεράστιο χαμόγελο ... αυτό το τόσο γνώριμο σε όλους σας! Καλημέρα φίλοι μου».

Θεοδωρίδου: Εισέβαλε στο πλατό - Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της

Έγραψε το φινάλε της η Ελένη Μενεγάκη – Έριξε την αυλαία μετά από 30 χρόνια

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top