«Έζησα πάρα πολύ άσχημα τους τρεις τελευταίους μήνες στη Μενεγάκη»

Τι αποκάλυψε πρώην συνεργάτιδα της παρουσιάστριας

Δείτε στο video τι είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η Χρύσλα Γεωργακοπούλου

Μπορεί στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη να πέρασαν πολλοί παλιοί συνεργάτες της, ωστόσο υπήρξαν και κάποιες απουσίες από το πλατό την ημέρα που η παρουσιάστρια αποχαιρέτισε το κοινό μετά από 30 χρόνια συνεχόμενης τηλεοπτικής παρουσίας.

Ο Μάκης Πουνέντης, ο Βασίλης Δρυμούσης, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η Ελένη Φωτοπούλου, ο Φαίδων Κεφαλέας και ο Άρης Καβατζίκης ήταν ανάμεσα στους πρώην συνεργάτες της που δεν εμφανίστηκαν στην τελευταία εκπομπή της Ελένης.

Ελένη Μενεγάκη: Έστειλε το μήνυμά της στον Γιώργο Ασημινάκη

Η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της τελευταίας της εκπομπής

Η Χρύσλα Γεωργακοπούλου εξήγησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» γιατί η ίδια επέλεξε να μην εμφανιστεί στην «Ελένη».

«Εγώ δε συνηθίζω να πηγαίνω ακάλεστη κάπου, επίσης δεν μου αρέσει να κάνω εκπλήξεις γιατί δεν ξέρω πώς θα την πάρουν οι άνθρωποι. Όταν έφυγα από την Ελένη και έφυγα επεισοδιακά, που μου είχε ζητήσει να μείνω στο τέλος της χρονιάς… Είχα θέμα εκείνη τη χρονιά γιατί ήμουν διευθύντρια του περιοδικού που για πρώτη φορά έβαλε φωτογραφίες της Ελένης με τον Μάκη. Εγώ ήμουν ανάμεσα σε Κωστόπουλο και Μενεγάκη που ήταν ήδη πλακωμένοι, προσπαθούσα να κρατήσω τις ισορροπίες μου, έζησα πάρα πολύ άσχημα τους τρεις τέσσερις τελευταίους μήνες».

Ελένη Μενεγάκη: «Φεύγω με το κεφάλι ψηλά!»

Πρόσθεσε μάλιστα πως είχε μιλήσει στην Ελένη Μενεγάκη «για τους τραγικούς ανθρώπους που έζησα εκεί μέσα μαζί τους, ανθρώπους που είναι είτε αυλή είτε συνεργάτες της, λυπάμαι για όποιον σχολιάζει αυτό που λέω, αλλά είναι δικός μου χαρακτηρισμός. Η Ελένη μου είπε “δεν τα ήξερα όλα αυτά και γιατί δεν ερχόσουν να μου τα πεις”. Οφείλω να ομολογήσω ότι η Ελένη Μενεγάκη μου ζήτησε να μείνω, λέγοντάς μου κουβέντες που δεν περίμενα να ακούσω, όπως το ότι “είσαι αναντικατάστατη”. Προς τιμήν της, την επόμενη σεζόν μου ξαναέκανε πρόταση. Είχαν συμφωνήσει όλοι, αλλά έλειπε τότε ο Γερμανός CEO. Η Ελένη βιαζόταν και με έβγαλε στον αέρα και όταν γύρισε ο Γερμανός ζήτησε να βάλω την αμοιβή μου στο 50%, είπα όχι λυπάμαι και έφυγα».

Τι πρόβλεψη έκανε on air η Άση Μπήλιου για την Ελένη Μενεγάκη!

Και η Τζωρτζέλα Κώσιαβα μίλησε όμως για την εμπειρία της την περίοδο που συνεργαζόταν με την Ελένη Μενεγάκη,  λέγοντας πως από την παρουσιάστρια δεν έχει κανένα παράπονο.

Γκουντάρας: Τι έγινε με την Ελένη Μενεγάκη όταν έκλεισαν οι κάμερες

«Το μόνο που έχω παράπονο είναι από ανθρώπους που δεν μπορούσα να συνεργαστώ εκεί. Ούτε με αγκάλιασαν, ούτε με βοήθησαν να γίνουμε όλοι μία παρέα. Από τη Μενεγάκη είναι ντροπή να πω ότι έχω παράπονο. Μου έδωσε δουλειά μετά την εγκυμοσύνη μου, μου έδωσε λεφτά, το έβαλα στο βιογραφικό μου και δεν το ξεχνάω ποτέ. Αλλά άνθρωποι από το επαγγελματικό της περιβάλλον δεν μου φέρθηκαν καλά. Δε χτύπησα ποτέ την πόρτα στο καμαρίνι της να της πω τι έπαιζε με μένα γιατί τη σεβάστηκα και δεν ήθελα να της δημιουργήσω προβλήματα».

Η στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το στούντιο της εκπομπής της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top