Τι πρόβλεψη έκανε on air η Άση Μπήλιου για την Ελένη Μενεγάκη!

Τι ευχήθηκε στην παρουσιάστρια η γνωστή αστρολόγος

Η χθεσινή ημέρα (Τετάρτη 01/07/2020) ήταν πολύ ξεχωριστή για την Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια έριξε «αυλαία» στην εκπομπή της «Ελένη», αλλά και στην πορεία της στην ελληνική τηλεόραση, η οποία διήρκησε 30 χρόνια.
Πολλοί ήταν οι άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί της όλα αυτά τα χρόνια. Ανάμεσά τους και η Άση Μπήλιου.

Ελένη Μενεγάκη: «Φεύγω με το κεφάλι ψηλά!»

Έγραψε το φινάλε της η Ελένη Μενεγάκη – Έριξε την αυλαία μετά από 30 χρόνια

Το πρωί της Πέμπτης, η γνωστή αστρολόγος αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Kατερίνα Ζαρίφη: Η φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη μετά το μεγάλο φινάλε!

«Ήταν πάρα πολύ συγκινητικό όλο αυτό. Καταλαβαίνω ότι δεν έγινε κάτι. Τελειώνει ένας κύκλος. Είναι όμως ένας άνθρωπος και μια εκπομπή που μπαίνει σε πάρα πολλά σπίτια. Δεν είναι η περίοδος μόνο των 15 χρόνων στον Alpha, αλλά όλη η πορεία της Ελένης. Το γεγονός ότι ανακοινώνει ξαφνικά ότι θα σταματήσει, έστω και προσωρινά, γιατι για μένα μόνο προσωρινά μπορεί να είναι, από αυτό που μπορώ να καταλάβω, μιλώντας πάντα αστρολογικά, δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση μαζί της, είναι δική μου εκτίμηση», είπε και συμπλήρωσε: «Κλείνει ένας κύκλος και αυτό από μόνο του το κάνει δύσκολο. Ήμουν 10 χρόνια στο πλευρό της Ελένης. Πολύ σημαντικά αυτά τα χρόνια για εμένα και για την επαγγελματική πορεία. Συγκινήθηκα πολύ.  Θα της ευχηθώ από εδώ και πέρα να ζήσει αυτή την ελευθερία όπως την έχει ανάγκη και τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top