«Εκδότρια μου ζήτησε να στήσουμε αυτοκτονία για να γίνω εξώφυλλο!»

Σοκάρουν όσα αποκάλυψε γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Δείτε όσα είχε πει ο ηθοποιός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Τις πιο δυσάρεστες εμπειρίες από την πορεία του στον χώρο του θεάτρου εξομολογήθηκε πολύ γνωστός Έλληνας ηθοποιός.

Ο λόγος για τον Ζαχαρία Ρόχα, υπεύθυνο των Εθνικών Θεάτρων Βορείου Ελλάδος και πρόεδρο του ΤΑΣΕΗ, που μίλησε στην εφημερίδα On Time για τις αντισυναδελφικές συμπεριφορές που συνάντησε, ενώ αναφέρθηκε και στα παιχνίδια μάρκετινγκ που γίνονταν εκείνη την εποχή, αναφέροντας ένα ακραίο παράδειγμα.

«Γνωστή εκδότρια μου είχε πει στην αρχή της καριέρας μου “θέλεις να στήσουμε μια αυτοκτονία ερωτικού περιεχομένου και να γίνεις εξώφυλλο στο περιοδικό μου;”. Της είπα “όχι, ευχαριστώ, δεν ενδιαφέρομαι”», αποκάλυψε στη συνέντευξή του.

Σπύρος Μπιμπίλας Ζαχαρίας Ρόχας

Ο Ζαχαρίας Ρόχας με τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ζαχαρίας Ρόχας: Πώς είναι σήμερα ο γνωστός ηθοποιός;

«Είμαι 43 χρόνια στο χώρο του θεάτρου και είναι φυσικό να έχω ζήσει κακοποιητικές συμπεριφορές, αντισυναδελφικές συμπεριφορές, φλερτ υπέρ των ορίων. Μεγάλος παραγωγός πήγε να μου φάει 300 ένσημα κι από εκεί που ήμουν “σπουδαίος ηθοποιός” έγινα “αλήτης, εκβιαστής”, επειδή ζητούσα τα αυτονόητα και κατέληξα την ίδια ημέρα στο νοσοκομείο με πίεση. Τελικά, μεσολάβησε η δικηγόρος του σωματείου και πήρα όσα έπρεπε να πάρω. Όσο ήμουν μικρός έκανα τον “χαζό”, εκείνο που με έσωσε ήταν το χιούμορ», πρόσθεσε ο Ζαχαρίας Ρόχας.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top