Demi Lovato: «Με βίασαν όταν ήμουν ακόμα έφηβη»

Η τραγουδίστρια έπεσε και πάλι θύμα βιασμού από τον έμπορο ναρκωτικών

Το trailer του «Dami Lovato: Dancing With The Devil»

Η Demi Lovato μπορεί να είναι μόλις 28 ετών, αλλά οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν.

Μέσα από τη  νέα της σειρά ντοκιμαντέρ στο YouTube που έχει τίτλο: «Demi Lovato: Dancing With The Devil», η νεαρή pop star μιλά για περιστατικά που σημάδεψαν τη ζωή της.

Demi Lovato: «Έπαθα 3 εγκεφαλικά και 1 καρδιακή ανακοπή. Είχα 5 λεπτά ζωής»

Η πιο… μαύρη περίοδος στην πολυτάραχη ζωή της ήταν το 2018 όταν τον Ιούλιο του ίδιου έτους μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

 

Ήταν εκείνο το βράδυ που ο έμπορος ναρκωτικών της επιτέθηκε σεξουαλικά. Οι γιατροί που την εξέτασαν τη ρώτησαν αν ήταν συναινετικό το σεξ και εκείνη απάντησε θετικά γιατί δε θυμόταν τι ακριβώς είχε συμβεί. «Θυμόμουν ότι κάποια στιγμή ήταν ξαπλωμένος πάνω μου, έτσι απάντησα "ναι"», ανέφερε η ίδια.

Χρειάστηκε να περάσει ένας μήνας για να θυμηθεί τι ακριβώς είχε συμβεί εκείνο το βράδυ που λίγο έλειψε να της στοιχήσει την ίδια της τη ζωή.
«Πρέπει να είχε περάσει περίπου ένας μήνας από τη νύχτα της υπερβολικής δόσης όταν συνειδητοποίησα ότι (εκείνη τη νύχτα) η ψυχική και πνευματική μου κατάσταση δεν ήταν τέτοια που θα μπορούσα να συναινέσω... Αυτού του είδους η τραυματική εμπειρία δεν περνάει σε μια νύχτα. Όταν με βρήκαν, ήμουν γυμνή και μελανιασμένη. Στην κυριολεξία με εκμεταλλεύτηκε και μετά με παράτησε, πιστεύοντάς με για νεκρή».

Ο βιασμός όταν ήταν ακόμα έφηβη

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Demi Lovato έπεφτε θύμα βιασμού. Το ίδιο συνέβη και όταν ήταν έφηβη, ενώ εργαζόταν στο Disney Channel στα τέλη της δεκαετίας του 2000.

«Ήμουν μέρος της ομάδας της Disney που έλεγαν δημοσίως ότι θα περιμένουν μέχρι τον γάμο. Η δική μου πρώτη φορά δεν ήταν ρομαντική όπως άλλων κοριτσιών, και αυτό ήταν φρικτό. Έχασα την παρθενιά μου με βιασμό. Είχαμε ξεκινήσει να φιλιόμαστε και του είπα ότι δε θέλω να προχωρήσουμε παραπέρα, ότι ήμουν παρθένα και δεν ήθελα να είναι έτσι η πρώτη μου φορά. Δεν έδωσε σημασία και προχώρησε έτσι κι αλλιώς. Έπειτα το κατέπνιξα και είπα στον εαυτό μου ότι φταίω εγώ επειδή πήγα στο δωμάτιο μαζί του, επειδή τον φίλησα», ανέφερε αρχικά ρίχνοντας τις ευθύνες σε εκείνη για ότι συνέβη τότε.

Η τραγουδίστρια δε λέει ποιος ήταν ο δράστης, μόνο ότι έπρεπε να βλέπει αυτό το άτομο όλη την ώρα, μετά από αυτό το τραγικό περιστατικό. «’Ετσι προσπάθησα να ξεσπάσω με άλλες συμπεριφορές: Έκοβα τον εαυτό μου, έκανα εμετό κ.λπ. Η βουλιμία μου έφτασε σε τόσο άσχημο στάδιο που άρχισα να ξερνάω αίμα για πρώτη φορά», πρόσθεσε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top