Πρίγκιπας Harry: «Πανηγύρι» στο Twitter με τις κάλτσες που φόρεσε στην Όπρα

Οι Βρετανοί δε σταματούν να τον κοροϊδεύουν

Δείτε πώς σχολίασαν στους «Κου Κου» τη συνέντευξη του Harry και της Meghan Markle στην Όπρα Γουίνφρεϊ

«Πανηγύρι» έχει στηθεί στο Twitter, με τους Βρετανούς χρήστες να κοροϊδεύουν ασταμάτητα τον πρίγκιπα Harry για τις κάλτσες με τις οποίες εμφανίστηκε στην πολυσυζητημένη συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με τη σύζυγό του, Meghan Markle, στη διάσημη τηλεπαρουσιάστρια, Όπρα Γουίνφρεϊ το περασμένο σαββατοκύριακο.

Harry - Meghan: Δείτε την πολυτελή έπαυλή τους στην Καλιφόρνια

Η δίωρη συνέντευξη - βόμβα μεταδόθηκε από το δίκτυο CBS κι ένα 24ωρο αργότερα, από το βρετανικό ΙΤV. Εκτός από την ανάλυση όσων είπαν στην εξ βαθέων τους συνέντευξη ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, οι Βρετανοί πολίτες στάθηκαν ιδιαίτερα στις…  κάλτσες του Harry, οι οποίες ήταν σε πρώτο πλάνο όσο καθόταν σταυροπόδι.

χαρι μεγκαν καλτσες πριγκιπα harry

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «The Sun», o 36χρονος κοκκινομάλλης πρίγκιπας δέχτηκε «επίθεση» για τις ανοιχτόχρωμες μπλε κάλτσες του, οι οποίες δεν ταίριαζαν με το ευρύτερο σύνολο, όπως τόνιζαν χαρακτηριστικά οι χρήστες των social media.

Σοκαρισμένοι οι Βρετανοί πολίτες δήλωσαν πως η στιλιστική του επιλογή για τη συνέντευξη ήταν μία αποτυχία: συνδύασε μπλε κάλτσες, καφέ παπούτσια με ανοιχτόχρωμο γκρι κοστούμι.

πρίγκιπας χάρι harry meghan markle οπρα κάλτσες twitter

Meghan: Aγκαλιά με τον Harry, τον γιο της και την μπέμπα στην κοιλιά

Δείτε μερικά από τα Tweets για τις κάλτσες του πρίγκιπα Harry:

«Λυπάμαι πολύ, αλλά ας φτάσουμε σε μια από τις πιο εξωφρενικές πτυχές της συνέντευξης #HarryandMeghanonOprah. Πώς μπορεί ο πρίγκιπας Harry να φοράει ανοιχτό γκρι κοστούμι, μπλε κάλτσες και καφέ παπούτσια; Είναι εξοργιστικό»γράφει μία χρήστης.

Άλλος ποστάρει: «Πρέπει να παραδεχτώ ότι αισθάνομαι προσβεβλημένη από τον πρίγκιπα Harry απόψε, εννοώ απλώς κοιτάξτε τα παπούτσια, τις κάλτσες, το παντελόνι. Αυτό είναι ασυγχώρητο!».

«Ο Πρίγκιπας Harry πρέπει πραγματικά να κάνει κάτι με τις κάλτσες και τα παπούτσια του. #HarryandMeghanonOprah», υπογραμμίζει άλλος χρήστης του Μέσου, ενώ άλλοι ανησύχησαν που του έπεφταν οι κάλτσες:

«Ο πρίγκιπας Harry εξακολουθεί να αγωνίζεται να σηκώσει το παντελόνι του μεγάλου αγοριού... και τις κάλτσες του».

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top