Κωνσταντίνος Καζάκος: Ο χωρισμός και ο νέος έρωτας στη ζωή του

«Έχω βρει ένα πλάσμα που το αγαπάω πάρα πολύ» είπε στο «Πάμε Δανάη»

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Καζάκου στο «Πάμε Δανάη»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε στη νέα του συνέντευξη για τα επαγγελματικά του, για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του θεάτρου λόγω της πανδημίας, για το φλέγον ζήτημα των ημερών, τις καταγγελίες, δηλαδή, κακοποίησης και σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά και για τα προσωπικά του. Μίλησε για τον χωρισμό του από τη δεύτερη σύζυγό του, Ιωάννα Μαρτζούκου, και εξομολογήθηκε ότι είναι πολύ ερωτευμένος με τη νέα του σχέση.

«Θλίβομαι βαθύτατα με όλη αυτή την ιστορία που έχει ξεκινήσει. Στον δικό μας χώρο είμαστε προβεβλημένοι, δεν είναι ο άγνωστος για αυτό παίρνει διαστάσεις αυτό. Δεν είναι όλος ο χώρος έτσι. Δεν ήμουν γνώστης της κατάστασης, είχε πάρει το αυτί μου κάποια πράγματα αλλά δεν… Με έχει πειράξει όλο αυτό που γίνεται. Δεν είναι όλος ο κόσμος έτσι… Η εξουσία διαφθείρει… Έχω υπάρξει θιασάρχης. Οι καλλιτέχνες έχουμε συνήθως πολύ ωραίες σχέσεις μεταξύ μας αν δεν είναι καλοί χαρακτήρες μένουν στην άκρη εκτός αν κάποιος είναι μεγάλο ταλέντο και γίνεται σκηνοθέτης ή θιασάρχης… Σπάνια έχω βρεθεί σε δύσκολη θέση. Απαντάω όπως μου απευθύνονται. Δεν το αντέχω. Πάντα εξαρτάται από το ποιόν έχω απέναντί μου από τι δικαίωμα και τι άνεση έχει μαζί μου» είπε ο γνωστός ηθοποιός και συνέχισε: «Στο θέατρο ο βασιλιάς είναι ο ηθοποιός, όχι ο σκηνοθέτης. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Δε μπορεί ένας σκηνοθέτης να “βιάζει” τους ηθοποιούς του. Πρέπει ο ηθοποιός να μπορεί να κρατά τη θέση του αλλά δεν είναι πάντα εφικτό γιατί οι περισσότεροι είναι φτωχαδάκια εξαρτημένα. Αν υποχωρήσεις από νεαρή ηλικία τι θα κάνεις μετά, ή στέκεσαι ή πέφτεις… Δεν έχω σκεφτεί ότι μπορεί να ήταν η κόρη μου σε τέτοια θέση γιατί πιστεύω ότι θα είχε τη δική μου στάση. Δεν τα ανέχεται αυτά».

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος για τον χωρισμό του από τη δεύτερη σύζυγό του, Ιωάννα Μαρτζούκου

Κωνσταντίνος και Ιωάννα υπήρξαν παντρεμένοι για 11 χρόνια, όμως ο γάμος τους είχε άδοξο τέλος. Ο ηθοποιός πλέον έχει γυρίσει «σελίδα» και έχει βρει τον έρωτα σε ένα άλλο πρόσωπο. Το πρώην ζευγάρι έχει τις καλύτερες σχέσεις γι' αυτό και το διαζύγιο είναι συναινετικό. Μαζί έχουν αποκτήσει τον μικρό Ιάσονα.

καζακος νεα σχεση ερωτευμένος μαρτζουκου διαζύγιο

Κωνσταντίνος Καζάκος και Ιωάννα Μαρτζούκου

Κωνσταντίνος Καζάκος: Είναι ερωτευμένος με 23χρονη χορεύτρια;

«Με την Ιωάννα ο γάμος μας έφτασε στο τέλος του και προχωράμε αλλιώς τώρα. Κοιτάμε το καλό του μικρού και προχωράμε αλλιώς. Είμαστε παρόντες και οι δυο για το καλό του Ιάσονα. Εγώ το έχω ξαναπεράσει αυτό. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος», είπε χαρακτηριστικά ο Καζάκος στο «Πάμε Δανάη».

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top