Μιμή Ντενίση: Με καταρράκωσαν οι αποκαλύψεις για ηθοποιούς

Τι απαντά για το αν ήξερε αυτά που συνέβαιναν

Τι είχε δηλώσει η Μιμή Ντενίση στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 για τις καταγγελίες στον χώρου του θεάτρου  

«Με καταρράκωσαν όλες αυτές οι άγριες ιστορίες κακοποίησης» δηλώνει σχετικά με τις αποκαλύψεις για τον χώρο του θεάτρου η Μιμή Ντενίση στο ένθετο Real Life της εφημερίδας Real News. 

Μιμή Ντενίση: «Είναι η στιγμή να αφήσουμε τα θύματα να μιλήσουν»

«Mε έχουν λυπήσει πάρα πολύ όλα αυτά. Με καταρράκωσαν όλες αυτές οι άγριες ιστορίες κακοποίησης, λεκτικής και κυρίως σωματικής, όλες αυτές οι καταθέσεις ψυχής κοριτσιών και αγοριών, που έπεσαν θύματα καλλιτεχνών, μελών της πολύ μεγάλης μας οικογένειας…. Λυπήθηκα, έκλαψα και δεν σου κρύβω πως σκέφτηκα σοβαρά να πάρω αντικαταθλιπτικά – τα οποία δεν αγγίζω… Ένιωσα βαθύτατη θλίψη, τρομακτική οργή, ένιωσα μεγάλη πικρία, παράλληλα, όμως, ένιωσα και μια χαρά που άρχισαν να λέγονται, επιτέλους, τα πράγματα με το όνομα τους, χωρίς φόβο, και να «καθαρίζει» το «τοπίο». Να επισημάνω, όμως, ότι θέλω όσο τίποτα να μείνουμε ενωμένοι σε αυτή την τόσο δύσκολη εποχή και να φροντίσουμε να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια, να καθαρίσει ο χώρος, όχι όμως για εκδίκηση, για ανθρωποφαγία, αλλά για να έρθουν επιτέλους καλύτερες μέρες» δηλώνει η δημοφιλής ηθοποιός.  

Πένθος για τη Μιμή Ντενίση: Η νέα απώλεια μετά τη μητέρα της

Όσον αφορά το αν ήξερε ότι συμβαίνουν κάποια από αυτά, η  Μιμή Ντενίση δηλώνει:

Μιμή Ντενίση: «Ξέρω ότι ο Κιμούλης χρωστάει χρήματα στη Γερονικολού»

«Δεν ήξερα. Ήξερα ότι ο ένας ήταν δύσκολος και ότι νευριάζει πολύ. Ότι ο άλλος είναι κυκλοθυμικός. Ότι ο άλλος είναι πολύ γυναικάς. Αλλά, πίστεψε μες, δεν ήξερα τέτοιες λεπτομέρειες φρικτές. Ίσως επειδή ήμουν «προστατευμένη» από την αρχή, ίσως επειδή είχα από νωρίς δικό μου θίασο. Άκουγα φήμες, μας όχι τέτοιας ασχήμιας. Ευτυχώς, «άνοιξε» τον δρόμο η ολυμπιονίκης μας, Σοφία Μπεκατώρου και πήραν τη σκυτάλη κορίτσια και αγόρια από τον χώρο μας, που οδηγούν σιγά – σιγά σε ένα ξεκαθάρισμα. Άκουσα με πόνο ψυχής τις ιστορίες τους, ανάμεσα τους κι αυτή του Δημήτρη Μοθωναίου, που με τσάκισε. Κι ένιωσα τύψεις. Γιατί δεν τα έμαθα όταν τον συνάντησα, για να τον βοηθήσω, να τον στηρίξω; Να βγουν όλοι να μιλήσουν. Τέλος με τη σιωπή, τέλος με τους κακοποιητές, τέλος με τους ψυχικά άρρωστους».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top