Μιμή Ντενίση: «Είναι η στιγμή να αφήσουμε τα θύματα να μιλήσουν»

Το μήνυμα ενότητας της ηθοποιού στο instagram

Η πρόσφατη συνέντευξη της Μιμής Ντενίση στην εκπομπή «Direct»

Η Μιμή Ντενίση σχολιάζοντας τα όσα δεινά συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος, έστειλε το δικό της μήνυμα ενότητας μέσω των social media. 

Μιμή Ντενίση: Το νυφικό για τον γάμο με τον Τρίτση κι ο θάνατός του

Σε μία μακροσκελή ανάρτησή της στο instagram αναλυτικότερα, τόνισε ότι όλη η προσοχή πρέπει να στραφεί στα ίδια τα θύματα και όχι στην εξυπηρέτηση κομματικών συμφερόντων.

Πένθος για τη Μιμή Ντενίση: Η νέα απώλεια μετά τη μητέρα της

Παράλληλα η ηθοποιός στάθηκε στο μεγάλο μερίδιο ευθύνης που φέρει η ελληνική κοινωνία, υπογραμμίζοντας πως δεν είναι κατάλληλη ώρα για επιθέσεις και εκδικητικές συμπεριφορές.

«Τα γεγονότα των τελευταίων μηνών μας έχουν βυθίσει όλους στη θλίψη. Αποκαλύψεις για τον κόσμο του αθλητισμού, της Παιδείας, του Θεάτρου φέρνουν στο φως μια κοινωνία που νοσεί. Ιδιαίτερα το Θέατρο που ήταν ήδη πληγωμένο από την ανεργία και την απόλυτη φτωχοποίηση των ανθρώπων του τραυματίστηκε ανεπανόρθωτα. Τόσοι άνθρωποι δικοί μας βρήκαν επιτέλους το κουράγιο να μιλήσουν ανοιχτά για πληγές που τους είχε δημιουργήσει η ψυχική και σωματική κακοποίηση χρόνων.

Πονάω για κάθε γυναίκα, άντρα, παιδί που έχει υποφέρει κρυφά από οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης. Κινδυνεύει όμως αυτό το τόσο σοβαρό θέμα να περάσει σε δεύτερη μοίρα και να γίνει εργαλείο κομματικής αντιπαράθεσης. Ξεκίνησε πάλι ένας απίστευτος διχασμός και άρχισε να πετιέται λάσπη προς όλες τις κατευθύνσεις. Το θέμα είναι παρά πολύ σοβαρό για να χρησιμοποιηθεί από τα κόμματα προς όφελος τους. Η ευθύνη είναι όλης της κοινωνίας που ανέχτηκε τέτοιες συμπεριφορές. Αν κάποιοι τις γνώριζαν θα άπρεπε να τις είχαν αποκαλύψει στις αρμόδιες αρχές εδώ και χρόνια.

Αντί να ψάχνουμε για εξιλαστήρια θύματα θα έπρεπε να ξεπεράσουμε κάθε κομματική εμπάθεια κάθε ανθρώπινη διαφορά και όλοι μαζί ενωμένοι να σκύψουμε πάνω από την νοσούσα κοινωνία μας. Δεν είναι η στιγμή για επιθέσεις και εκδίκηση. Είναι η στιγμή να σωπάσουμε και να αφήσουμε τα θύματα να μιλήσουν και τη Δικαιοσύνη να επιτελέσει το έργο της. Μόνο έτσι μπορούμε να προσβλέπουμε σε μια καθαρή και ενωμένη κοινωνία. #stay together #staystrong #stayunited», έγραψε η Μιμή Ντενίση.

 

 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top