Τι είπε η  πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα μετά την αποχώρησή του από το YFSF

 Ποια ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι»    

Τη δική της άποψη εξέφρασε η Μαρία Δεληθανάση, πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα, μετά τη διακοπή της συνεργασίας του, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή,  από το Your Face Sounds Familiar του ANT1. 

Εκτός YFSF ο Κώστας Δόξας - Οι ανακοινώσεις τραγουδιστή και καναλιού

Να σημειωθεί ότι με ανακοίνωσή του, ο γνωστός τραγουδιστής εκφράζει τη θλίψη και την αγανάκτησή του για όσα υποστηρίζει η πρώην σύζυγός του τα οποία και διαψεύδει.   

Η Μ. Δεληθανάση από την πλευρά της μίλησε σήμερα το πρωί  στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Open, σχετικά με τις εξελίξεις που μεσολάβησαν. 

 Κώστας Δόξας: Απάντησε στην καταγγελία της πρώην συζύγου του για κακοποίηση

Όπως υποστήριξε «οι κακοποιητικές πράξεις που έχω υποστεί σε αυτή τη σχέση μετρούν πολλά χρόνια σε διάρκεια και ήταν κλιμακούμενες. Από πιο ήπιες μορφές λεκτικής ή ψυχολογικής βίας και πιο έντονες με σωματική βία «απλή» ως αρκετά σοβαρή».

Σχετικά με το ποια ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι»  και την έκανε να χωρίσει από τον Κώστα Δόξα, ανέφερε  ότι «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συνειδητοποίηση ότι κάθε υπόσχεση για αλλαγή και κάθε μεταμέλεια ήταν απλά προσχήματα για να αποφύγει τις όποιες συνέπειες».

Τέλος, σχετικά με το αν πιστεύει  ότι το κίνημα Metoo την παρακίνησε να μιλήσει δημοσίως για αυτό το ζήτημα, ανέφερε: «Την πρώτη κίνηση να μιλήσω για τη δική μου ιστορία την έκανα λίγο πριν ξεσπάσει όλο αυτό το κύμα, όμως έπρεπε πρώτα να κινήσω τις νόμιμες διαδικασίες. Σαφώς και τη στιγμή που συμβαίνει τυγχάνει να υφίσταται και η συγκυρία αυτή. Είναι σα να υπάρχει ένας καθολικός συντονισμός στην καταπολέμηση κάθε είδους βίας».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top