Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι φήμες εγκυμοσύνης και η συγκατοίκηση

Τι είπε για τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Έντονη φημολογία υπάρχει το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η Κωνσταντίνα θέλησε να ξεκαθαρίσει το… τοπίο δηλώνοντας: «Η αλήθεια είναι ότι όταν διάβασα και γω την είδηση ότι είμαι έγκυος, πήγα και γω να κάνω τεστ εγκυμοσύνης. Λέω, κάτι ξέρουν! Και… κάνω, κάνω, αλλά δεν είμαι. Είναι μια πάρα πολύ ευχάριστη στιγμή η εγκυμοσύνη, τα παιδιά είναι ευλογία για ένα ζευγάρι και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να το ζήσω όλο αυτό. Εννοείται πως θέλω. Στη συγκεκριμένη, όμως, περίπτωση δεν ξέρω πως βγήκε κάτι τέτοιο».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απάντηση για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της

Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλος

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Βασίλη Σταθωκοστόπουλο. «Με τον Βασίλη είμαστε καλά. Είναι πολύ καινούργιο για μένα όλο αυτό το συναίσθημα, το οποίο το εξωτερικεύω κιόλας αυθόρμητα. Με τον Βασίλη ζω αυτά που άκουγα από τις φίλες μου και τα έβλεπα υπερβολικά σε μια σχέση. Τώρα μου φαίνονται φυσιολογικά. Ευτυχώς ταιριάζουμε, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Μένουμε μαζί, αλλά έχουμε και τα σπίτια μας. Όσες φορές έχουμε διαφωνήσει πάντα κοιμόμαστε μαζί. Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Περίπου 10. Πρωτογνωριστήκαμε στο πρώτο studio που έκανα γυμναστική και έκανε και εκείνος. Μου ήταν πάντοτε συμπαθής. Είμαστε μαζί 6 μήνες», ανέφερε στην εκπομπή «The 2night Show».

Η εκδρομή στον Παρνασσό και οι αντιδράσεις

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο αποφάσισαν να κάνουν μία εξόρμηση στον Παρνασσό εν μέσω lockdown.

Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλος

Μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες από το σαλέ όπου διαμένει με τον σύντροφό της, αλλά  και τα παιχνίδια τους με τα χιόνια.

Σπυροπούλου: Το «κράξιμο» για την εξόρμηση στον Παρνασσό εν μέσω πανδημίας

Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλος

Αυτή η ανάρτηση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και οι followers της τής έστειλαν αρνητικά μηνύματα μιας και επέλεξε να ταξιδέψει σε μια τόσο δύσκολη περίοδο.

Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλος

Αυτός ήταν και ο λόγος που η Κωνσταντίνα αποφάσισε να  να απενεργοποιήσει τα σχόλια στις φωτογραφίες.


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top