Τανιμανίδης: «Θέλω μία φάρμα με πολλά παιδιά και πολλή φασαρία»

Το ζευγάρι έχει σκεφτεί ονόματα για τις δίδυμες κόρες του;

«Ο μεγαλύτερος χαζομπαμπάς του κόσμου» δηλώνει πως θα γίνει ο Σάκης Τανιμανίδης μιας και σε λίγο καιρό η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα θα φέρει στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους.

Τανιμανίδης: Έμαθε ότι περιμένει κόρες και αυτό είναι το μόνο που σκέφτεται

«Περιμένω πώς και πώς να με κάνουν τα κορίτσια μου ό,τι θέλουν! Όχι συνέχεια, όμως. Θέλω να μεγαλώσουμε δύο δυναμικά, αυτόνομα κορίτσια, που θα πατούν καλά στα πόδια τους και, για να γίνει αυτό, χρειάζεται κάποια πειθαρχία, την οποία βλέπω να τους την επιβάλει η μαμά!» δήλωσε στην εφημερίδα Real Life o Σάκης ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει και άλλα παιδιά:

Αυτή είναι η νέα τηλεοπτική στέγη του Σάκη Τανιμανίδη

«Θέλω μια φάρμα με πολλά παιδιά! Εύχομαι να είμαστε δυνατοί και τυχεροί για να κάνουμε κι άλλα παιδάκια. Το όνειρό μου είναι ένα ανοιχτό σπίτι με πολλά παιδιά, πολλούς φίλους, πολλή φασαρία, πολλά χαμόγελα και πολλή ζωή!».

Τανιμανίδης: «Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδί. Κάναμε πολλές προσπάθειες»

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε επίσης και το τι ήταν αυτό που τον τράβηξε στη σύντροφό του, Χριστίνα.

«Μου αρέσει η καλοσύνη που βγαίνει από μέσα της. Είναι ακόμα πιο λαμπερή και από την εκθαμβωτική της εξωτερική ομορφιά! Μου αρέσει το μεγάλο της χαμόγελο, που το χαρίζει απλόχερα στους γύρω της. Μου αρέσει που η παρουσία της και μόνο με ωθεί στο να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Τα ελαττώματα ας τα αφήσουμε, γιατί θα τη διαβάσει και η ίδια τη συνέντευξη»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top