Τανιμανίδης: «Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδί. Κάναμε πολλές προσπάθειες»

Ποιο είναι το φύλο των διδύμων που περιμένει η Χριστίνα Μπόμπα;

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Η όμορφη Χριστίνα κυοφορεί μάλιστα δίδυμα!

Tα χαλαρά βράδια της Χριστίνας Μπόμπα

Όπως είναι ήδη γνωστό, καθώς είχε μιλήσει δημόσια και ο αδερφός του παρουσιαστή και γιατρός της Χριστίνας για το θέμα, το ερωτευμένο ζευγάρι είχε δυσκολευτεί αρκετά με την εγκυμοσύνη.

Τανιμανίδης - Μπόμπα: «Προσπαθούσαν πολύ καιρό να γίνουν γονείς»

μπομπα σακης μωρα

Με αυτή τη φωτογραφία είχε ανακοινώσει το ζευγάρι τα ευχάριστα στο Instagram τον Δεκέμρβιο

Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να μείνει έγκυος η σύζυγός του, ενώ αποκάλυψε πως ακόμη δε γνωρίζουν το φύλο των διδύμων.

«Δυσκολευτήκαμε αρκετά. Σε αριθμό δε θυμάμαι πόσες ήταν οι προσπάθειες. Όταν παντρευτήκαμε είπαμε να κάνουμε ένα παιδάκι. Δεν ήρθε τόσο εύκολα. Πέρασε καιρός. Ξέρω για όλα τα ζευγάρια πως είναι δύσκολο, αλλά ήρθε και μετά τα ξεχνάς όλα. Αυτό πέφτει κυρίως πάνω στη γυναίκα. Η γυναίκα είναι αυτή που κάθε μήνα κάνει το τεστ. Το κάνει προσωπικό, το κάνει δικό της. Ο άντρας απλά είναι δίπλα και περιμένει. Λάθος της να το προσωποποιεί.

Δεν είναι μπαμ και κάτω. Και όλα καλά να είναι, υπάρχει ένα ποσοστό επιτυχίας. Δε ζήσαμε κάποιο δράμα. Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδάκι, όπως χιλιάδες κόσμος. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι και αν δυσκολεύονται να κάνουν παιδί, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα το λύσουν οι γιατροί και αν δεν υπάρχει, κάποια στιγμή θα έρθει. Και όταν θα έρθει θα είναι σα να μη πέρασε μια μέρα. Όταν το μάθαμε πιάσαμε τα ζουμιά» είπε ο παρουσιαστής στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε άλλα ζευγάρι που βρίσκονται σε αντίστοιχη θέση.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα παρουσιάζει τη «Φάρμα» - Υπέγραψε στον ANT1

φάρμα

Οι φήμες που ήθελαν τον Σάkh να υπογράφει στον ΑΝΤ1 για το τιμόνι της παρουσίασης της «Φάρμας» επιβεβαιώθηκαν στο «Πρωινό» από τη Φαίη Σκορδά, η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Ο Σάκης Τανιμανίδης να σας πω ήρθε στον ΑΝΤ1 απλά υπέγραψε λίγο πιο αργά δεν το ήξερα».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις,

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top