Αγγελική Ηλιάδη: «Με έριξε σε ένα κρεβάτι, έπεσε πάνω μου και...»

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας στα «Μεσάνυχτα»

Για τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της με μία φωτογραφία της που έγινε…viral στο Instagram, για τη μεγάλη της περιπέτεια με τον κορωνοϊό αλλά και για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της μίλησε ανοιχτά η Αγγελική Ηλιάδη στα «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης.

αγγελική ηλιάδη παρενόχληση

Η Αγγελική Ηλιάδη στα «Μεσάνυχτα» την Τετάρτη 24/2

Τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της

Αγγελική Ηλιάδη: Η απάντηση σε follower που της είπε ότι παραμορφώθηκε

«Έκανα μια θεραπεία στα μάτια για τους μαύρους κύκλους στο γιατρό μου  και πρήστηκα. Δεν έκανα πλαστική επέμβαση. Έβαλα τη φωτογραφία στο Instagram και κάποια κυρία έβγαλε τα δικά της συμπεράσματα…Είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι σου επιτίθεται από το πουθενά. Με βγάζει από τα ρούχα μου το ψέμα και η αγένεια. Είμαι 43 και τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Μεγαλώνω όμορφα. Αν δε μου αρέσει κάτι θα το διορθώσω. Δε μου άρεσαν τα φρύδια μου έκανα τατουάζ. Δεν μου άρεσε που είχα πάρει κιλά, έκανα δίαιτα, τα έχασα», είπε η τραγουδίστρια και συνέχισε μιλώντας για το φλέγον ζήτημα των ημερών, τις σεξουαλικές κακοποιήσεις που έρχονται ή όχι, στο φως της δημοσιότητας.

«Δεν πρέπει να γίνεται συγκεκριμένο για έναν χώρο. Πρόσφατα μίλησα με την θεία μου για αυτό. Εγώ μόλις είχα μπει σε δισκογραφική εταιρία και γνώρισα τον τότε παραγωγό μου…

Δυστυχώς είναι λογικό πολλές φορές, άνθρωποι που έχουν εξουσία να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν ένα νέο κορίτσι, το οποίο μπαίνει σε μια δουλειά κι είναι σεμνό και κρατημένο. Πάρα πολύ συχνό φαινόμενο.

Εγώ αντέδρασα τότε με αυτόν τον άνθρωπο με απίστευτο θράσος και θάρρος. Προφασιζόμενος ότι θα πάμε σε έναν συνθέτη για να ακούσουμε τραγούδια, με κλείδωσε σε μια γκαρσονιέρα. Με έριξε σε ένα κρεβάτι, έπεσε επάνω μου και μπορεί να του είχα γδάρει όλη την μούρη. Δεν πέρασε ούτε λεπτό, άνοιξα την πόρτα κι έφυγα.

Δε συνεχίστηκε η συνεργασία γιατί εγώ την επόμενη ημέρα το πρωί, λυσσασμένη ακόμα, μπήκα στις γραφεία της εταιρίας με το συμβόλαιο στο χέρι. Μόλις είχα υπογράψει. Πήγα στον διευθυντή κι έσκισα το συμβόλαιο. Τα είπα σε όλους και τον έδιωξαν αυτόν τον άνθρωπο, δεν δούλεψε ποτέ ξανά στον χώρο. Εκτίμησα την στάση της εταιρίας… Εγώ αντέδρασα τότε έτσι, αλλά η κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό χαρακτήρα και δύναμη. Εγώ είχα απίστευτη αυτοπεποίθηση και σιγουριά… Το θέμα δεν είναι το πότε, αλλά να γίνει», εξομολογήθηκε η Αγγελική Ηλιάδη.

Για τη δύσκολη περιπέτεια με τον κορωνοϊό

«Ήταν ότι χειρότερο μου έχει συμβεί. 14 μέρες πέρασαν και ήμουν ξανά θετική. Και 25 μέρες ξανά θετική. Είχα 20 μέρες πυρετό. Για ένα μήνα ήμουν θετική. Δεν πατούσε κανένας σπίτι. Τα παιδιά μου τα είδα λίγο πριν πάνε σχολείο. Είχα πέσει σε κατάθλιψη. Κοιμόμουν τη μέρα και το βράδυ έβλεπα netflix. Ένιωθα εξαντλημένη. Φοβήθηκα γιατί δεν ήξερα πως θα αντιδράσει ο οργανισμός μου» είπε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top