Χάρης Ρώμας για Λίνα Μενδώνη: «Έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει!»

Όσα είπε για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Όσα είπε ο γνωστός ηθοποιος & σεναριογράφος για την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη

Έχει ήδη εκφράσει την άποψή του για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό θέατρο τις τελευταίες εβδομάδες.  

Έξω από το υπουργείο Πολιτισμού οι ηθοποιοί - Ζητούν παραίτηση Μενδώνη

Χάρης Ρώμας: Γνώριζα το περιστατικό της Ζέτας Δούκα με τον Γιώργο Κιμούλη

Το πρωί της Δευτέρας ο Χάρης Ρώμας φιλοξενήθηκε στο «Καλημέρα Ελλάδα», όπου μίλησε για τη στάση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, αλλά και τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Λίνα Μενδώνη

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός ήταν χείμαρρος απέναντι στην Υπουργό: «Η κυρία Μενδώνη έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει. Έχει παραιτηθεί αυτή τη στιγμή στη συνείδηση όλων των ανθρώπων του πολιτισμού. Στην πραγματικότητα έχει φύγει από το πόστο της και φαντάζομαι ότι είναι και τυπική διαδικασία να την παραιτήσει ο πρωθυπουργός. Φαντάζομαι… Διότι και την ίδια δεν τη συμφέρει να παραμένει εκεί ως σάκος του μποξ. Θα μου πεις της άξιζε; Δεν έκανε και τα κατάλληλα πράγματα για να φτιάξει την εικόνα της ποτέ. Δεν ξέρω αν έχει θετικά πράγματα να επιδείξει η θητεία της. Έχει αναλωθεί σε μια σειρά από άκομψα σχόλια, όπως τα "μαύρα" που παίρνουν οι καλλιτέχνες. Μπορεί να είναι και αλήθεια, αλλά το θέμα είναι πότε και πώς τα λες. Φαίνεται πως η ίδια δεν έχει το πολιτικό ένστικτο να τοποθετηθεί σωστά», είπε στον Γιώργο Παπαδάκη.

Χάρης Ρώμας: «Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση πάνω από μία φορά» 

Ελένη Κούρκουλα: «Δεν έμενε στο σπίτι μου ο Λιγνάδης»

Όσον αφορά στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Χάρης Ρώμας δήλωσε πως δε γνώριζε τίποτα και πως αν γνώριζε, θα είχε μία διαφορετική στάση.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top