Πριγκίπισσα Ευγενία -Jack Brooksbank: Μας συστήνουν τον νεογέννητο γιο τους

Το ζευγάρι αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει το μωράκι τους

Στιγμιότυπα από τη ζωή του ερωτευμένου ζευγαριού

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της, Jack Brooksbank, αφού στις αρχές Φεβρουαρίου έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Γέννησε η πριγκίπισσα Ευγενία - Νέο μέλος στη βασιλική οικογένεια

Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι το ένατο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ και το 11ο στη σειρά διαδοχής. Η 30χρονη γαλαζοαίματη και ο σύζυγός της θέλησαν να συστήσουν τον καρπό του έρωτά τους στους followers τους ανεβάζοντας τρεις φωτογραφίες στο Instagram, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως ο μικρούλης θα πάρει το όνομα Αugust Philip Hawke Brooksbank.

Full in love η πριγκίπισσα Ευγενία: Το βίντεο για την επέτειο γάμου της!

«Θέλαμε να σας συστήσουμε τον Αugust Philip Hawke Brooksbank. Σας ευχαριστούμε για τόσα υπέροχα μηνύματα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη για αυτόν τον μικρό άνθρωπο, οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν και να περιγράψουν τη χαρά μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε αυτές τις φωτογραφίες μαζί σας.

Τις φωτογραφίες έβγαλε η υπέροχη μαία μας. Ευχαριστούμε για τους υπέροχους εργαζόμενους, συμπεριλαμβανομένης της μαίας μας που ήρθαν να βοηθήσουν με το αγόρι μας», γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Το ερωτευμένο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης τον Οκτώβριο του 2018 στο παρεκλήσσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Γουίνδσορ.

Δείτε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top