Πρίαμος: Αποκαλύπτει όσα είχαν γίνει μετά το ατύχημα στο Survivor

Τέσσερα χρόνια μετά, περιγράφει τις τραγικές στιγμές που βίωσε

Δείτε τη συνέντευξη του Πρίαμου στο TheCaller, στη Χρίσλα Γεωργακοπούλου και την εκπομπή «7»

Τέσσερα χρόνια μετά τη συμμετοχή του στο Survivor, ένας από τους αγαπημένους Κύπριους παίκτες, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης αποκαλύπτει για πρώτη φορά τις φρικτές στιγμές πόνου μετά το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο της παραγωγής, τα βαριά φάρμακα και τις κορτιζόνες που έπαιρνε αλλά και όσα έγραψαν στην Ελλάδα χωρίς να ξέρουν την αλήθεια.

μαριος πριαμος survivor

«12, 13 μέρες ήμουν στο νοσοκομείο. Είχαμε ένα τροχαίο ατύχημα με το βαν και αυτό ήτα το λιγότερο που θα μπορούσαμε να πάθουμε. Είχα ένα σπάσιμο στην κλείδα και ένα κάταγμα στο πλευρό. Ήταν φριχτοί οι πόνοι. Ειδικά τις πρώτες δύο μέρες. Είχα την άδεια να μείνω εκτός ένα μήνα αλλά εγώ ήθελα να επιστρέψω στο παιχνίδι» είπε αρχικά ο πρώην διαγωνιζόμενος.

«Την πήραν τηλέφωνο να της μιλήσω 3 μέρες μετά το ατύχημα, λίγες ώρες πριν προβληθεί το επεισόδιο. Είχα φύλακα 24 ώρες το 24ωρο και δεν έτρωγα κανονικό φαγητό. Έτρωγα ρύζι όπως έτρωγαν όλοι στην παραλία. Δεν έτρωγα κάτι άλλο. Φούσκωσα από τις κορτιζόνες», είπε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης για την επικοινωνία που κατάφερε να έχει με τη μητέρα του για 30 μόνο δευτερόλεπτα.

Ο ίδιος εξήγησε γιατί επέλεξε να επιστρέψει στον στίβο μάχης με σπασμένα πλευρά και τις δύσκολες στιγμές που έζησε στο πρώτο αγώνισμα μετά την επιστροφή του από το νοσοκομείο: «Νόμιζα ότι τρύπησαν οι πνεύμονές μου»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top