Ευγενία Δημητροπούλου: Αυτός είναι ο άντρας που θα παντρευτεί

Ποιο είναι το επάγγελμα του μέλλοντα συζύγου της;

Είναι πολύ ταλαντούχα και γλυκιά. Ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Το Νησί» την προηγούμενη δεκαετία, ενώ δε γνωρίζουμε πολλά για την προσωπική της ζωή

Ε. Δημητροπούλου: Σκέπτεται ή όχι τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας;

Ο λόγος για την Ευγενία Δημητροπούλου που το πρωί της Πέμπτης μίλησε στο «Happy Day» για τον γάμο της που έρχεται, ενώ για πρώτη φορά είδαμε και τον σύντροφό της. 

Αυτός είναι ο μέλλοντας σύζυγος της Ευγενίας Δημητροπούλου, γιατρός Στέλιος Βλατάκης

«Δεν το περίμενα καθόλου. Ήταν μια μέρα που γύρισα από το γύρισμα και ήταν μέσα σε αυτά τα απανωτά lockdown που κάποια στιγμή τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά. Ήταν κάτι όμορφο και πραγματικά απροσδόκητο για εμένα. Εγώ αγχώνομαι με τον προγραμματισμό στα προσωπικά μου, λέω “ωραία, ό,τι είναι καλό να έρθει”», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Η εποχή είναι πολύ ιδιαίτερη, είχαμε προγραμματίσει τον γάμο της αδερφής μου και αναβλήθηκε λόγω του ιού. Όποτε είναι, θα γίνει. Δεν έχουμε προγραμματίσει τίποτα απολύτως», πρόσθεσε στη συνέχεια. 

Ε. Δημητροπούλου: Από τη Νομική στο...Νησί και από την τηλεόραση στο θέατρο

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είναι πολύ πιο ήρεμη στις προσωπικές της σχέσεις από τους ρόλους που υποδύεται.  

Στη συνέχεια, η Όλγα Λαφαζάνη που έκανε τη συνέντευξη, αποκάλυψε ότι ο σύντροφος της Ευγενίας Δημητροπούλου λέγεται Στέλιος Βλατάκης και είναι νευροχειρουργός.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top