Κρατερός Κατσούλης: «Πολύ σύντομα η Κατερίνα θα είναι κοντά μας»

Για όγδοη ημέρα απουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου από την εκπομπή

Για όγδοη ημέρα απουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου». Ο Κρατερός Κατσούλης, όπως κάθε πρωί, καλημέρισε τους τηλεθεατές και είπε δυο λόγια για την κατάσταση της υγείας της παρουσιάστριας.

Κρατερός Κατσούλης: «Δεν είναι δεδομένο πότε θα επιστρέψει η Κατερίνα»

«Θα ξεκινήσουμε σταθερά, όπως ξεκινάμε όλες αυτές τις μέρες. Πρώτα με τις ειδήσεις για την Κατερίνα. Όχι δεν είναι εδώ, είναι σαφές. Αλλά πολύ σύντομα προφανώς θα είναι εδώ κοντά μας. Ευχαριστούμε και πάλι για τα μηνύματα των περαστικών και την αγάπη σας» είπε ο παρουσιαστής και ηθοποιός.

Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου περνάει μία περιπέτεια με την υγεία της από την περασμένη Δευτέρα. Η παρουσιάστρια είχε εμφανιστεί στην έναρξη της εκπομπής στην αρχή της προηγούμενης εβδομάδας, ωστόσο ένιωσε μία αδιαθεσία και αποχώρησε από το πλατό. Στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες, ωστόσο όπως είπε ο Κρατερός Κατσούλης είναι καλύτερα στην υγεία της.

«Δεν είμαστε και σήμερα όλοι μαζί, όπως μπορείτε να δείτε. Η Κατερίνα μας είναι ακόμα στο νοσοκομείο, νοσηλεύεται, είναι καλύτερα. Έχετε την αγάπη της. Θα επιστρέψει το συντομότερο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματα αγάπης και περαστικών που μας έχετε στείλει», είχε πει ο παρουσιαστής την περασμένη εβδομάδα στην έναρξη της εκπομπής.

 

Δείτε όλες τις εκπομπές «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top