Είναι επίσημο! Παίρνουν διαζύγιο η Μέρι Κέιτ Όλσεν και ο Ολιβιέ Σαρκοζί

Οι λόγοι που τους οδήγησαν στον χωρισμό

Όλσεν-Σαρκοζί

Σε συμφωνία για το διαζύγιό τους κατέληξαν εννέα μήνες μετά τον χωρισμό τους η Μέρι Κέιτ Όλσεν και ο πρώην σύζυγός της Ολιβιέ Σαρκοζί, αδερφός του πρώην Προέδρου της Γαλλίας, Νικολά, σύμφωνα με ανακοίνωση των δικηγόρων τους.

Όπως δήλωσε στο ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης, ο δικηγόρος του Σαρκοζί, Μάικλ Μόσμπεργκ, η συμφωνία έχει πλέον ολοκληρωθεί, προσθέτοντας ότι οι τελικές λεπτομέρειες συμφωνήθηκαν.

Στο ίδιο πνεύμα και η δικηγόρος Νάνσι Τσέμντομπ, που εκπροσωπεί την πρώην ηθοποιό, νυν σχεδιάστρια μόδας, είπε ότι «όλα τα ζητήματα έχουν επιλυθεί», χωρίς να γίνονται γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες. 

Έτσι έφτασαν στον χωρισμό

Οι δικηγόροι της Μέρι Κέιτ Όλσεν ανέφεραν τον Μάιο του 2020 η σχέση μεταξύ του πρώην ζευγαριού, «είχε καταρρεύσει ανεπανόρθωτα για μια περίοδο τουλάχιστον 6 μηνών». Δημοσιεύματα ανέφεραν τότε, ότι το τραπεζικό στέλεχος Ολιβιέ Σαρκοζί προτιμούσε την κοινωνικοποίηση και τις εξόδους, ενώ η Όλσεν ήταν «σπιτόγατος».

Ένα άλλο ζήτημα ήταν πως η πρώην ηθοποιός ήθελε ένα μωρό, ενώ για τον Σαρκοζί «είχε κλείσει αυτό το θέμα». Άνθρωπος από το περιβάλλον τους είχε δηλώσει τότε στο E! News: «Ένιωσε ότι είχε κλείσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής του και δεν ήθελε να επιστρέψει. Δεν της άρεσε η ιδέα να μην μπορεί καν να σκεφτεί αυτήν τη δυνατότητα».

Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, το ζευγάρι είχε απομακρυνθεί, ενώ τελικό «χτύπημα» στον γάμο τους ήταν η απόφαση του Σαρκοζί να μεταφέρει την οικογένειά του στο σπίτι στα Χάμπτονς, έξω από τη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top