Η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη όταν η υπόθεση Παντελίδη μπήκε στο αρχείο

«Ήρθε η δικαίωση για 4η φορά!»

Δείτε όσα είπαν οι δικηγόροι των δύο κοριτσιών στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Στην αρχή της εβδομάδας έγινε γνωστή η είδηση ότι η υπόθεση του μοιραίου τροχαίου που στις 18 Φεβρουαρίου 2016 στοίχισε τη ζωή στον γνωστό τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη μπήκε στο αρχείο, καθώς δεν έγινε δεκτή από την Εισαγγελία η μαρτυρία που είχε κατατεθεί πρόσφατα στις Αρχές.  

Τροχαίο Παντελίδη: Οδηγός ήταν ο τραγουδιστής - Στο αρχείο η υπόθεση

Σύμφωνα με την τελευταία αυτή μαρτυρία, το βράδυ του τροχαίου ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε καθίσει στη θέση του συνοδηγού και δεν οδηγούσε το όχημα.

Όπως ανέφεραν την Τρίτη σε ανακοίνωσή τους οι δικηγόροι της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριάκου, που ήταν στο αυτοκίνητο του άτυχου τραγουδιστή, η μαρτυρία αυτή απορρίφθηκε από τις εισαγγελικές αρχές. 

Υπόθεση Παντελίδη: Μήνυση στον «αυτόπτη μάρτυρα» από Αρναούτη και Κυριάκου

Μετά την αποκάλυψη ότι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο, η Μίνα Αρναούτη σχολίασε στο προφίλ της στο Facebook: «Απορώ πως εμφανίστηκε ο μάρτυρας αυτός και ισχυρίστηκε ότι είδε την Φρόσω να οδηγεί ενώ δεν υπήρξε DNA της στο τιμόνι.. Ήρθε η δικαίωση για 4η φορά για εμάς. Κρίμα που δεν είδαμε και τον κύριο Λύτρα σήμερα.. Καμία αντιδικία δεν έχουμε απλά 4 εισαγγελικές διατάξεις μας δικαίωσαν! Καμία αντιδικία!».

 

👏 Απορω πως εμφανιστηκε ο μαρτυρας αυτος και ισχυρίστηκε οτι ειδε την Φροσω να οδηγει ενω δεν υπηρξε DNA της στο...

Δημοσιεύτηκε από Mina Arnaouti στις Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top