Πρεζεράκου: Το «μπράβο» στην Μπεκατώρου και η δική της εξομολόγηση

Διάσημες γυναίκες, η μία μετά την άλλη, αποκαλύπτουν προσωπικές ιστορίες

Μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από παράγοντα της ιστιοπλοΐας στα τέλη της δεκαετίας του ’90, πολλές είναι οι διάσημες γυναίκες που η μία μετά την άλλη αποκαλύπτουν δικές τους προσωπικές ιστορίες.

Σοφία Μπεκατώρου: Ποια είναι η χρυσή Ολυμπιονίκης που δε φοβήθηκε

Ανάμεσά τους η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία με μία ανάρτηση στο Instagram θέλησε να συγχαρεί τη Σοφία Μπεκατώρου για γενναιότητα που επέδειξε μιλώντας ανοιχτά για τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε.

Η πρώην πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, Έρρικα Πρεζεράκου, εκτός από το «μπράβο» στην Ολυμπιονίκη ιστιοπλοΐας, τόνισε ότι η «σεξουαλική παρενόχληση δεν έχει να κάνει μόνο με τον χώρο του αθλητισμού».

Σοφία μπεκατώρου ερρικα πρεζεράκου

Η Έρρικα Πρεζεράρου στηρίζει δημόσια τη Σοφία Μπεκατώρου

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου:

«Πάντα στην ζωή μου παρατηρούσα... το προτιμούσα απο το αντιδρώ... ήταν πιο σημαντικό για μενα να γνωρίζω την αλήθεια του άλλου για να μπορώ να απομακρύνω το «κακό» απο την ζωή μου... όμως αυτό είναι αρκετό? Πως θα εξελιχθεί ο άλλος αν ζει χωρίς τις συνέπειες των πράξεων του; Αυτό μας διδάσκει η @sofiabekatorou. Η αληθεια παντα αναδύεται στο τέλος και κερδίζει τον αγώνα. Η αλήθεια της @sofiabekatorou τερμάτισε μετά από 20 χρονια. Σημασία δεν εχει το πότε..ουτε το πώς.. Σημασία εχει οτι έκοψε στα δυο το νήμα της σιωπής..
Και της δικής της σιωπής και της δικής μας. Προσωπικά αναδύθηκαν περιστατικά που είχα απωθήσει ανθρώπων με ερωτικη πρόθεση η προσέγγιση κατά την διάρκεια του αθλητισμού… όμως... Η σεξουαλικη παρενόχληση δεν εχει να κανει μονο με τον αθλητισμο..
Είναι χιονοστιβάδα.. Καθε σπίτι..καθε οικογένεια..καθε γειτονιά.. καθε σχολείο..έχει τον κακοποίητη της.. Τον ανθρωπο της διπλανής πόρτας.. Η τον ανθρωπο του διπλανού δωματίου... Κακοποίητες υπεράνω υποψίας.. Αυτή ειναι η αλήθεια που χρειαζεται να τερματίσει. Η πιο σκληρή αλήθεια... Έστω και τώρα στο τέλος... στην εκπνοή... @sofiabekatorou πάντα σε εκτιμούσα και σε θαύμαζα... σε ευχαριστώ για όσα μας διδάσκεις».

Σοφία μπεκατώρου ερρικα πρεζεράκου

Σοφία μπεκατώρου  πρεζεράκου

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top