H εξομολόγηση του Μ. Φραγκούλη για τη θεία του Ρ. Βλαχοπούλου

To δίφραγκο για τα κάλαντα και τα μαθήματα ζωής που του έδινε  

Τις αναμνήσεις του από τη θεία του Ρένα Βλαχοπούλου εξομολογήθηκε ο Μάριος Φραγκούλης στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ1.

Ο Μάριος Φραγκούλης ερμηνεύει Έλληνες συνθέτες

«Η θεία Ρένα αυτό που ήταν στις ταινίες ήταν και στη ζωή της. Ήταν τρομερά ευχάριστος άνθρωπος, έκανε τις γκριμάτσες της, τα αστεία της πάντα. Είχε τρομερή ενέργεια» ανέφερε για τη συγγενή του και θρυλική μορφή του ελληνικού κινηματογράφου, ενώ αποκάλυψε και ένα περιστατικό με τα κάλαντα: « Ήμουν μικρός και είχα πάει να της πω τα κάλαντα και μου έδωσε ένα δίφραγκο. Μου είπε “από εμένα δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά, τα λεφτά θα τα βγάλεις μόνος σου, θα δουλέψεις πάρα πολύ στη ζωή σου. Σε εμένα θα έχεις τροφή, στέγη και οικογενειακή ασφάλεια, αλλά τα χρήματα θα τα βγάλεις μόνος σου». 

«Η κουμπάρα μου Ρένα Βλαχοπούλου ξέχασε τα στέφανα!»

Όπως πρόσθεσε ήταν πολύ μεγάλο μάθημα για τον ίδιο. «Το βρήκα λίγο παράξενο και είπα γιατί δεν μου έδωσε δεκάρικο, αλλά υπήρχε λόγος. Ήταν “σφιχτή”, αλλά έτσι όπως τη γνώρισα αργότερα, είχε έρθει και στη δραματική σχολή, όταν ήμουν στο Λονδίνο» ανέφερε, ενώ συμπλήρωσε: «Ποτέ δεν με άφησε να βάλω το χέρι στην τσέπη, πάντα κερνούσε». 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top