Άγριες Μέλισσες - Νώντας: Το απίστευτο περιστατικό που του συνέβη στο Μετρό

Τι είπε για την αμοιβή του στη σειρά

Τον Κώστα Ξυκομηνό τον απολαύσαμε στις «Άγριες μέλισσες» σε έναν  ξεχωριστό ρόλο, αυτόν του Νώντα, του ιδιοκτήτη καμπαρέ της Τρούμπας.

«Άγριες Μέλισσες»: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα αποχωρήσουν

Ήταν ένας ρόλος που αγάπησε πολύ και του αρέσει όταν τον φωνάζουν «Νώντα» διότι έκανε πολύ καλά και πειστικά τον συγκεκριμένο χαρακτήρα που πλέον ο θεατής μπερδεύεται.

Ενδεικτικό παράδειγμα είναι το περιστατικό που του συνέβη μέσα στο Μετρό. «Δέχτηκα μια επίθεση με ομπρέλα στο Μετρό από μια κυρία που μπέρδεψε τον ηθοποιό με τον ρόλο. Στην αρχή ένιωσα λίγο αμήχανα, αλλά μόλις ξεκίνησαν να γελάνε, σκέφτηκα ότι είναι ωραίο κοπλιμέντο», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», προσθέτοντας: «Διάφοροι στον δρόμο μου έλεγαν: ‘’ Το κορίτσι να προσέχεις. Κακομοίρη μην αφήσεις τη Δρόσω να πάρει τον κακό δρόμο, θα σου κόψουμε τα πόδια’’.»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε και στις οικονομικές απολαβές από τις «Άγριες Μέλισσες» τονίζοντας πως ήταν ικανοποιητικές για τις εποχές που ζούμε.

Μπορεί η δημοφιλής σειρά να ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, αλλά σύμφωνα με τον Κώστα Ξυκομηνό η ομάδα είναι τόσο ικανή που θα μπορούσε να πάρει παράταση.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Δείτε όλα τα lifestyle νέα

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top