Μαυρίδης: Ξεσπά κατά των συνωμοσιολόγων για το εμβόλιο του κορωνοϊού

Έξαλλος ο παρουσιαστής που νόσησε με Covid-19 πριν λίγο καιρό

Βίντεο από το «Ευτυχείτε»

Χθες, Κυριακή 27/12/20 ξεκίνησε επίσημα ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού στη χώρα μας, όμως όσον αφορά την αποτελεσματικότητά του, οι απόψεις διίστανται.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν εκείνοι που περιμένουν να εμβολιαστούν για να μπορέσει επιτέλους η Ελλάδα να καταπολεμήσει την πανδημία και να επιστρέψει στην κανονικότητα, υπάρχουν όμως  και κάποιοι που έχουν αντίθετη άποψη.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος είχε νοσήσει βαριά με κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο ξέσπασε κατά των συνωμοσιολόγων και εξέφρασε δημόσια τη δική του γνώμη.

Μαυρίδης κορωνοϊός

Γιώργος Μαυρίδης: «Έχει βαριά συμπτώματα κορωνοϊού»

«Να έχεις στήσει παγκόσμια πλεκτάνη με μια πανδημία που θα σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη και θα στερήσει την ελευθερία τους. Θα έχεις καταστρέψει οικονομικά εκατομμύρια επιχειρήσεις για να πλουτίσει ένας. Θα έχεις ετοιμάσει το μεγαλύτερο κόλπο με εμβόλια τσιπάκια, που θα αλλάξουν το DNA. Θα είσαι έτοιμος να ολοκληρώσεις το έργο σου και ξαφνικά να σε ανακαλύπτει ο Μπάμπης και η Μαρία από την Άνω Ραχούλα ότι χθες δεν έβαλαν φάρμακο σε ζωντανή σύνδεση στη τηλεόραση αλλά φυσιολογικό ορό. Μη σου τύχει τέτοιο κακό δηλαδή», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός παρουσιαστής.

γιώργος μαυρίδης κορωνοϊός

Δείτε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top