Λένα Δροσάκη-Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Αυτό το όνομα θα δώσουν στον γιο τους

Πότε θα γίνει η βάφτιση κι ο θρησκευτικός γάμος;

Πρόσφατα έγιναν γονείς με τον «φρέσκο» πατέρα Αλέξανδρο Μπουρδούμη να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η σύζυγος και συνάδελφος του ηθοποιού Λένα Δροσάκη, αποκάλυψε στο «Love it» του ΣΚΑΪ, όλα όσα δε γνωρίζαμε για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, τη γέννηση του γιου της και τις αλλαγές που έχει φέρει το μωρό στη σχέση με τον σύντροφό της 

Μπουρδούμης-Δροσάκη: Στόλισαν για τα Χριστούγεννα μαζί με τον γιο τους

«Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που μπορώ και εργάζομαι αυτήν την περίοδο. Προς το παρόν κάνουμε έρευνα για την παράσταση “Ελεύθεροι Πολιορκημένοι” στο Εθνικό Θέατρο. Νιώθω περίεργα που αφήνω το παιδί, χαρά που επιστρέφω στη δουλειά», είπε η ηθοποιός στη Μάρτζυ Λαζάρου. 

Λένα Δροσάκη Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Το ζευγάρι χαίρεται τα πρώτα Χριστούγεννα με τον γιο του /Φωτογραφία Instagram

Πώς ένιωσε όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της; «Πρώτη φορά μου συνέβη να έχω πέσει κάτω και να κλαίω και να γελάω. Είχα αγωνία για το πώς θα το πω στον Αλέξανδρο. Είχε γενική πρόβα και ήθελα να τον περιμένω, αλλά δεν άντεχα. Είχα πάρει την κολλητή μου και μιλούσαμε 4 ώρες στο τηλέφωνο. Έβαλα το τεστ εγκυμοσύνης σε ένα κουτί και το άφησα δίπλα στο φαγητό του», αποκάλυψε. «Πήρα 30 κιλά και το ευχαριστήθηκα. Το παιδί ήρθε, δεν το σχεδιάσαμε. Λόγω των πολλών κιλών υπήρξε μια ανωμαλία και γέννησα με καισαρική», πρόσθεσε.

«Ένιωσα έναν τεράστιο έρωτα. Ήταν μια συνάντηση που προκάλεσε έκρηξη», εξομολογήθηκε για τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη. 

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ξέσπασε σε κλάματα για τους άνεργους ηθοποιούς

Κλείνοντας τη συνέντευξη, η Λένα Δροσάκη αποκάλυψε ότι το όνομα που θα πάρει ο γιος τους θα είναι «Αναστάσης», ωστόσο δεν έχουν ακόμα προγραμματίσει το πότε θα γίνει η βάφτιση κι αν θα γίνει με τον θρησκευτικό γάμο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top