Η Παρασκευή του GNTM δεν ήταν πάντα ένα κορίτσι χαμηλών τόνων

Ήταν «τσαμπουκάς» στο σχολείο, όπως είπε στη «Φωλιά των Κου Κου»

Για τους θαυμαστές της, τα μηνύματα αγάπης που δέχεται, τα σχολικά της χρόνια αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια μίλησε η Παρασκευή Κερασιώτη στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου».

Παρασκευή: «Νιώθω ένα κενό μέσα μου» είπε απογοητευμένη στο star.gr

Η διαγωνιζόμενη του GNTM 3, που κατάφερε να «τερματίσει» δεύτερη, χάνοντας τον πολυπόθητο τίτλο και τα μεγάλα έπαθλα από τον Ηρακλή Τσουζίνοβ είπε για τον διαγωνισμό μόδας: «Στεναχωρήθηκα που δεν κέρδισα γιατί είχα κάποια προβλήματα που ήθελα να φτιάξω, αλλά τα έχω αφήσει όλα πίσω και προχωράω παρακάτω. Σίγουρα θέλω να βοηθήσω οικονομικά την οικογένειά μου και κάποια στιγμή εύχομαι να το κάνω».

Ηρακλής: O νικητής του GNTM χώρισε και ξεκινά τη νέα του ζωή!

Όσον αφορά στα μηνύματα που δέχεται από τους θαυμαστές της, το νεαρό μοντέλο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στέλνουν πολλά μηνύματα. Μ’ αγαπάνε πάρα πολύ. Είσαι θεά. Είσαι η τσιγγάνα της καρδιάς μας».

Πώς ήταν η Παρασκευή κατά τα σχολικά της χρόνια

Η Παρασκευή μπορεί να «συστήθηκε» ως ένα κορίτσι χαμηλών τόνων μέσα από το GNTM 3, όμως όπως αποκάλυψε η ίδια, στο σχολείο υπήρξε «τσαμπουκάς» και ζωηρό παιδί. Ήταν μάλιστα μέλος του 15μελούς και υπερασπιζόταν συχνά τους συμμαθητές της.

Παρασκευή GNTM 3

Θα μετακομίσει στην Αθήνα

Το νεαρό μοντέλο αποκάλυψε πως σίγουρα πρέπει να έρθει στην Αθήνα πλέον και ν’ αφήσει την Πάτρα πίσω, όμως αυτό είναι κάτι που δεν το έχει συζητήσει ακόμα με την οικογένειά της.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top