Γιάννης Πουλόπουλος: «Λύγισε» μιλώντας για τον θάνατο του αδελφού του

Η προσωπική εξομολόγηση του δημοσιογράφου

Τα κλάματα έβαλε στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος για τον αδελφό του που σκοτώθηκε πριν από 15 χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα. 

Με αφορμή τη συνέντευξη της τραγουδίστριας Αλέξιας που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του και μίλησε για το πόσο του είχε συμπαρασταθεί εκείνη την εποχή.

«Τώρα αναγκαστικά θα το πω. Έχω μια πολύ προσωπική ιστορία με την Αλέξια. Το 1995 όταν είχε σκοτωθεί ο αδελφός μου σε τροχαίο εγώ ήμουν φαν της Αλέξιας. Η κοπέλα αυτή μού μιλούσε για τρεις ώρες κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Αυτό για ένα παιδάκι που ήμουν εγώ τότε από την Αλέξια που ήταν από τις μεγαλύτερες σταρ στην Ελλάδα εκείνη την εποχή και να μου συμπαρασταθεί με αυτόν τον τρόπο, εγώ δεν το ξεχνώ ποτέ. Έχει αφιερώσει και έναν δίσκο της στον αδελφό μου. Γι' αυτό δεν μπόρεσα να την κάνω εγώ προσωπικά τη συνέντευξη. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ και κάθε φορά που τη βλέπω συγκινούμαι πάρα πολύ. Σου ζητάω συγγνώμη για τη συγκίνηση» είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου πήγε να τον αγκαλιάσει και πέρασε σε διαφημίσεις. 
πουλόπουλος - καινούργιου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top