Στο νοσοκομείο ο Τζορτζ Κλούνεϊ: Τι συνέβη;

Η δίαιτα για τις ανάγκες ρόλου που εξασθένησε τον οργανισμό του

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ μετρά έξι χρόνια έγγαμου βίου με την Amal Alammudin, με την οποία έχουν αποκτήσει δίδυμα, την Ella και τον Alexander.

Τζόρτζ Κλούνεϊ: «Πίστευα πως δε θα παντρευτώ και δε θα κάνω παιδιά ποτέ»

Ο αγαπητός ηθοποιός του Hollywood χρειάστηκε να χάσει 13 ολόκληρα κιλά για τις ανάγκες της νέα ταινίας, «The Midnight Sky», όπου πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί, πράγμα που εν τέλει του κόστισε ακριβά, αφού έβλαψε την υγεία του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mirror» ο γοητευτικός Κλούνεϊ οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο τέσσερις μέρες πριν να αρχίσουν τα γυρίσματα της ταινίας και εκεί διαγνώστηκε με παγκρεατίτιδα, γεγονός που προκάλεσε τη νοσηλεία του.

Αυτή είναι συμφωνία! Ο Τζορτζ Κλούνεϊ πούλησε τεκίλα για 1 δισ. δολάρια

«Νομίζω ότι προσπάθησα πολύ σκληρά να χάσω το βάρος γρήγορα και μάλλον δεν φρόντιζα τον εαυτό μου. Θα χρειαστώ μερικές εβδομάδες για να γίνω καλύτερα και ως σκηνοθέτης δεν είναι τόσο εύκολο γιατί χρειάζομαι ενέργεια» δήλωσε ο 59χρονος μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας του στη βρετανική εφημερίδα.

Μάλιστα με αφορμή την επερχόμενη ταινία, ο ίδιος εκτός από βάρος που έπρεπε να χάσει, χρειάστηκε και να σταματήσει να ξυρίζεται. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top