Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής: «Σε εξέταση ρουτίνας μου βρήκαν κακοήθη όγκο»

Ποια ήταν η αντίδρασή του όταν το έμαθε;

Για την περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με την υγεία του μίλησε γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, όταν οι γιατροί του βρήκαν κακοήθη όγκο στο νεφρό. Ευτυχώς, γρήγορα υποβλήθηκε σε χειρουργείο και πλέον είναι καλά παίρνοντας εξιτήριο από το νοσοκομείο

Το ξέσπασμα του Νεκτάριου Σφυράκη κατά της Κατερίνας Καινούργιου!

Ο λόγος για τον Νεκτάριο Σφυράκη που το πρωί της Τρίτης μίλησε στο «Happy Day» για το πρόβλημα της υγείας του.

Νεκτάριος Σφυράκης Διονύσης Σχοινάς

Ο Νεκτάριος Σφυράκης με τον καλό του φίλο Διονύση Σχοινά /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Από μία τυχαία ανακάλυψα ότι έχω κακοήθη όγκο στο νεφρό που έπρεπε πάση θυσία να αφαιρεθεί. Φεύγω από τα νοσοκομείο όρθιος και με σιγουριά. Αν με έβλεπες δέκα μέρες πριν, δεν θα είχες αυτή την εικόνα. Πήγα για εξετάσεις ρουτίνας. Δεν ένιωθα τίποτα και γι’ αυτό το λόγο δεν πήγα να πάρω τα αποτελέσματα αμέσως. Όταν είδα τις εξετάσεις νόμιζα ότι δεν αφορά εμένα. Από τα νεύρα μου ψιλογέλασα, είναι αντίδραση του οργανισμού να “φεύγεις” από το γεγονός. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα βλέποντας την κακοήθεια ήταν τα παιδιά μου και μετά τι θα κάνω. Το χειρουργείο διήρκησε τέσσερις ώρες. Όταν άνοιξα τα μάτια μου είπα δόξα τω Θεώ, είμαστε ακόμα εδώ. Πιστεύω πολύ στον Θεό. Δεν πιστεύω στην τύχη και τη σύμπτωση», είπε αρχικά. 

Ο Νεκτάριος Σφυράκης μετά τα όσα είπε: «Έχουν στοχοποιηθεί τα παιδιά μου!»

Πώς αντέδρασαν τα παιδιά του στη δυσάρεστη αυτή είδηδη; «Τα παιδιά είχαν την πληροφορία που μπορούσαν να διαχειριστούν, ότι ο μπαμπάς έχει χτυπήσει λίγο στην κοιλιά και πρέπει να αποφεύγουμε αγκαλιές και παιχνίδια. Το σπίτι με 4 παιδιά είναι Βαγδάτη. Προσπαθώ να καλύψω τα έξοδά μου προκειμένου να τα βγάζουμε πέρα κάθε μέρα. Η κατάθλιψη είναι πολυτέλεια σήμερα. Δεν πρόκειται να με πιάσει μια τέτοια βλάβη και να με αποπροσανατολίσει», εξομολογήθηκε ο Νεκτάριος Σφυράκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top