Μαρία Βοσκοπούλου: Ευχή ή κατάρα το επίθετό της;

Όσα είπε η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου

«Οι γονείς μου είναι αυτοί που είναι. Είναι δεδομένο και δεν αλλάζει. Βρίσκω λοιπόν λάθος να μην κάνω όλα όσα θέλω και ονειρεύομαι εξαιτίας του επιθέτου μου. Όταν γνωρίσει κάποιος εμένα, θα γνωρίσει την Μαρία ως αυτόνομη προσωπικότητα», απάντησε χαρακτηριστικά η Μαρία Βοσκοπούλου στην ερώτηση αν το επίθετό της έχει σταθεί εμπόδιο στα όνειρα και τα «θέλω» της.

Τόλης Βοσκόπουλος: Το μήνυμα για την τηλεοπτική πρεμιέρα της κόρης του

«Έχει και καλές και δύσκολες στιγμές αλλά εμένα αυτό ήταν το περιβάλλον μου, η ζωή μου, ήταν το φυσιολογικό. Είναι πολύ όμορφο να βλέπω την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του πατέρα μου όταν κάνει ένα live. Είναι συγκινητικό όταν βρισκόμαστε έξω και τον πλησιάζουν προκειμένου να του εκφράσουν τον θαυμασμό τους.

Είναι πολύ εύκολο όταν είσαι προβεβλημένος όλοι να έχουν να πουν κάτι για σένα. Να έχουν δηλαδή άποψη, ακόμα κι αν δεν σε γνωρίζουν, για το πώς είναι η ζωή σου. Πρόκειται για μία παρεμβατική συνθήκη, η οποία δεν μου αρέσει» συμπλήρωσε μιλώντας στο περιοδικό ‘’Hello’’. Tο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή ‘’Love it’’.

Τόλης Βοσκόπουλος Άντζελα Γκερέκου Μαρία Βοσκοπούλου κόρη

Η Μαρία με τους γονείς της Τόλη Βοσκόπουλο και Άντζελα Γκερένου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Να θυμίσουμε ότι η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου, Μαρία, αυτή την περίοδο συμμετέχει στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» και δοκιμάζει έτσι, τις ικανότητές της στην υποκριτική.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top