Ζένια Μπονάτσου: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον πατέρα της

Τι είπε για τη γιαγιά της, Ζωή Λάσκαρη

H Zένια Μπονάτσου θυμίζει σε πολλά τον αξέχαστο Βλάσση Μπονάτσο! Εκείνος είχε τεράστια αδυναμία στην κόρη του. Η ίδια εξομολογήθηκε ότι βλέπει συχνά βίντεο με τον πατέρα της στο YouTube και ακούει τα τραγούδια του.

Ζένια Μπονάτσου: Πώς είναι σήμερα η σχέση με τον παππού της, Α. Λυκουρέζο;

Η 23χρονη ηθοποιός μίλησε και για τη γιαγιά της, Ζωή Λάσκαρη, λέγοντας πως μετάνιωσε που δεν της επέτρεψε να πάει να τη δει στο θέατρο: 

«Η γιαγιά μου δε με είχε δει να παίζω, γιατί θεωρούσα ότι είμαι ακόμα σε ερασιτεχνικό επίπεδο και δεν ήθελα να με δει. Τώρα το λέω και μουτζώνομαι. Με τη μαμά μου και την αδερφή της πλέον όλα είναι καλά», είπε.

Στη συνέχεια, μίλησε και για τη μητέρα της και το ενδεχόμενο εκείνη να ξαναφτιάξει τη ζωή της και να προχωρήσει σε έναν νέο γάμο: «Δε θα με ενοχλούσε η μητέρα μου να επισημοποιούσε μια νέα σχέση, ένας γάμος ίσως, γιατί εγώ έχω μια άλλη εικόνα για την έννοια του γάμου. Βέβαια αν αυτό την έκανε ευτυχισμένη τότε εντάξει. Αρκεί βέβαια να ήταν ένας άνθρωπος που θα την αγαπά, θα τη σέβεται και θα την προσέχει, γιατί αν δεν είναι έτσι από μένα θα περάσει πρώτα» είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και την Άννα Ζηρδέλη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top