Ζένια Μπονάτσου: Πώς είναι σήμερα η σχέση με τον παππού της, Α. Λυκουρέζο;

Μετά τη διαμάχη για την περιουσία της Ζωής Λάσκαρη

Ήταν σίγουρα ένα από τα πρόσωπα-έκπληξη που θα δούμε στο J2US το ερχόμενο Σάββατο.

Είναι μικρή, φρέσκια και προσπαθεί να βρει τον δρόμο της στην υποκριτική η κόρη της Μάρθας Κουτουμάνου και του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου, Ζένια Μπονάτσου.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Τα βρήκε ξανά με την ανιψιά της Ζένια Μπονάτσου

Η νεαρή ηθοποιός, η οποία θα είναι ζευγάρι με τον Βαγγέλη Κακουριώτη στο «Just the 2 of us», μίλησε αρχικά στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα «On Time» για τη συμμετοχή της στο σόου του OPEN.

Όπως αποκάλυψε η μητέρα της είναι στο πλευρό της: «Η μαμά μου όταν της το είπα χάρηκε πολύ και μου είπε "Δεν σε φοβάμαι" και μου έδωσε με αυτό θάρρος γιατί ήμουν πολύ αγχωμένη για το αν έπρεπε ή όχι να το κάνω».

Ζένια Μπονάτσου: Σερβιτόρα στη Μύκονο η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου

Στη συνέχεια η όμορφη Ζένια αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι οι σχέσεις της με τον παππού της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο, αλλά και με τη θεία της Μαρία Ελένη έχουν αποκατασταθεί πλήρως: «Με τον παππού μου είμαστε πολύ καλά, τον αγαπώ πολύ. Όλες οι σχέσεις περνάνε κρίση. Αλλά όταν υπάρχει αγάπη, όλα λύνονται. Επίσης και με τη θεία μου Μαρία Ελένη έχουμε πολύ καλές σχέσεις πλέον κι όλα είναι καλά».

Μάρθα Κουτουμάνου Ζένια Μπονάτσου Μαρία Ελένη Λυκουρέζου Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Η Ζένια ανάμεσα στη μητέρα της Μάρθα Κουτουμάνου, τη θεία της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και τον παππού της Αλέξανδρο Λυκουρέζο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Να θυμίσουμε ότι υπήρξε μεγάλη διαμάχη ανάμεσα στις δύο κόρες της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, για το σπίτι της ηθοποιού στο Πόρτο Ράφτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top