Ζένια Μπονάτσου: Σερβιτόρα στη Μύκονο η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου

«Περνάω καλά, μου αρέσει. Είναι κάτι καινούργιο που βιώνω!»

Ως σερβιτόρα σε ένα από τα πιο γνωστά bar-restaurant της Μυκόνου εργάζεται αυτό το καλοκαίρι η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, Ζένια.

Ζένια Μπονάτσου : «Συνεχίζουν οι νομικές διαδικασίες»

Σύμφωνα με τα όσα είπε η νεαρή ηθοποιός στην εφημερίδα «On time» και τη Σάσα Σταμάτη: «Είμαι στη Μύκονο κι εργάζομαι ως σερβιτόρα στο alemagou. Το έχουν οι θείοι μου και ήθελα να έρθω να δουλέψω. Είναι η δεύτερη χρονιά που έρχομαι και δουλεύω. Μου αρέσει το θέατρο και η τέχνη. Δυστυχώς όμως από αυτό δε μπορείς να ζήσεις οικονομικά και για μένα η δουλειά αυτή είναι κάτι καινούργιο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Περνάω καλά, μου αρέσει. Είναι κάτι καινούργιο που βιώνω».

Ζένια Μπονάτσου Μάρθα Κουτουμάνου

Η Ζένια αγκαλιά με τη μητέρα της Μάρθα Κουτουμάνου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είχα μια πρόταση για μια θεατρική παράσταση να παίξω τον χειμώνα, αλλά επειδή προτεραιότητα είχα δώσει στη εστίαση και είχα κλείσει, δε μπορούσα να κρεμάσω την ομάδα στο μαγαζί. Στη ζωή χρειάζεται να κάνουμε κάποιες θυσίες ορισμένες φορές και να είμαστε σωστοί και να μην πουλάμε μια δουλειά όταν την έχουμε κλείσει» είπε στη συνέχεια.

Ζένια Μπονάτσου: Χώρισε μετά τη συγκατοίκηση με τον συντροφό της

«Είμαι ανοιχτή σε οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση που έχει να κάνει με το θέατρο και την τηλεόραση από τη νέα σεζόν. Ιδανικά θα ήθελα πολύ να κάνω κάτι στην ηθοποιία που έχω σπουδάσει» συμπλήρωσε η Ζένια Μπονάτσου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top