Συγκινεί η Άννα Βίσση: Οι ευχές για τα γενέθλια της κόρης της, Σοφίας

«Αυτή είναι το νόημα της ζωής μου», έγραψε η τραγουδίστρια

Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για την Άννα Βίσση, αφού πριν από 37 χρόνια έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Νίκο Καρβέλα.

Άννα Βίσση: Η φωτογραφία από την εποχή που ήταν… αθώο κορίτσι!

Η κόρη της Σοφία, τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική με τους δυο της γιους και τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά, ενώ η διάσημη τραγουδίστρια τους επισκέπτεται με την πρώτη ευκαιρία.

Νίκος Καρβέλας: Η selfie με την Άννα Βίσση και τα βαμμένα μαύρα μάτια

Η διάσημη τραγουδίστρια θέλησε να ευχηθεί στην κόρη της «Χρόνια Πολλά» μέσω μίας ανάρτησης που έκανε στο Instagram.
Ανέβασε μία φωτογραφία της Σοφίας Καρβέλα και τη συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.

«Για το κορίτσι μου που έχει γενέθλια. Είναι το πρόσωπο που δεν μπορώ να ξεχάσω. Το αίσθημα ευχαρίστησης ή λύπης. Είναι το αίσθημα της ικανοποίησης ή το τίμημα που πρέπει να πληρώσω. Μπορεί να είναι το καλοκαιρινό μου τραγούδι. Μπορεί να είναι μια φθινοπωρινή χαλάρωση. Ίσως είναι 100 διαφορετικά πράγματα. Ένα όμορφο πράγμα σε μια μίζερη ημέρα. Μπορεί να είναι η πεντάμορφη ή το θηρίο. Μπορεί να είναι και παράδεισος και κόλαση.
Μπορεί να είναι ο καθρέφτης των ονείρων μου. Ένα χαμόγελο που αντικατοπτρίζεται στον αέρα. Μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνεται, μέσα στο καβούκι της. Είναι πάντα τόσο χαμογελαστή μέσα στο πλήθος. Τα μάτια της μπορεί να είναι τόσο μοναδικά και περήφανα. Κανείς δεν πρέπει να τα δει όταν κλαίνε. Μπορεί να είναι η αγάπη που φαίνεται ότι δεν θα κρατήσει. Μπορεί να έρθει από μια σκιά στο παρελθόν. Θα την θυμάμαι μέχρι να πεθάνω. Μπορεί να είναι ο λόγος που επιβιώνω. Για αυτό είμαι ζωντανή. Η μία που θα νοιάζομαι για πολλά χρόνια.Εγώ θα παίρνω πάντα τα δάκρυα της και θα τα κάνω δικά μου. Αυτή είναι το νόημα της ζωής μου. Αυτή, αυτή»», έγραψε η Άννα Βίσση με τα likes και τα σχόλια από τους followers της να πέφτουν «βροχή».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top