Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Δε με χαιρετάει η Δέσποινα Βανδή»

Τι συμβαίνει ανάμεσα στις δύο κυρίες;

Μπορεί να βρίσκονται στο ίδιο μουσικό show, αλλά οι σχέσεις τους είναι… ανύπαρκτες. Η Έφη Σαρρή εξέφρασε το παράπονο που έχει από τη Δέσποινα Βανδή λέγοντας: «Δε με χαιρετάει η Δέσποινα Βανδή».

«Δεν έχει τύχει να βρεθούμε ούτε πίσω, ούτε δεξιά και αριστερά, δεν έχει τύχει ποτέ, όμως θεωρώ είναι λίγο ευγενικό να λες σε κάποιον ‘καλησπέρα’», πρόσθεσε η coach του J2US μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μέσω Skype.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Efi Sarri (@efisarri)

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Τρύφωνας Σαμαράς (είναι ζευγάρι με την Έφη Σαρρή στο J2US), o οποίος ανέφερε πως η Δέσποινα Βανδή απευθύνεται  μόνο στον ίδιο όταν έρχεται η στιγμή να τον κρίνει, ενώ στα υπόλοιπα ζευγάρια μιλά στον πληθυντικό.

«Είναι πάρα πολύ γλυκιά και στα backstage, πάντα μου λέει ότι με λατρεύει, με συμπαθεί πάρα πολύ και με το στυλ που κάνω. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με την Έφη, ίσως επειδή είναι και οι δύο τραγουδίστριες», πρόσθεσε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως λίγο πριν την πρεμιέρα του μουσικού show η Έφη Σαρρή είχε μιλήσει στον Αρτ και την κριτική που επρόκειτο να δεχτεί.

Έφη Σαρρή: «Δε θα με κρίνει εμένα η Δέσποινα Βανδή»

Έφη Σαρρή: Το μήνυμα που στέλνει στη Δέσποινα Βανδή


«Δε θα κρίνει εμένα η Δέσποινα Βανδή, θα κρίνει τον συμπαίκτη μου. Ας μην τολμήσει κανείς να με κρίνει εμένα, γιατί θα κάνει κακό στον εαυτό του. Εγώ δεν κρίνομαι, εγώ είμαι coach. Εννοείται ότι θα εκφράσω τη γνώμη μου πάνω στη σκηνή», είχε πει στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».`

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top