Οικογενειακό δράμα για τον Μπόμπι Μπράουν - «Έχασε» και τον γιο του!

Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο της κόρης του Μπόμπι Κριστίνα

Ένα απίστευτο οικογενειακό δράμα ζει ο διάσημος σταρ της R&B/Pop μουσικής Μπόμπι Μπράουν, ο πρώην σύζυγος της αείμνηστης Γουίτνεϊ Χιούστον.

Μπόμπι Μπράουν Γουίτνεϊ Χιούστον

Ο Μπράουν και η Χιούστον στα πρώτα χρόνια του γάμου τους /Φωτογραφία AP Images

Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο της Μπόμπι Κριστίνα, της κόρης που είχε αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο με τη μεγάλη τραγουδίστρια, «έχασε» και τον 28χρονο γιο του, Μπόμπι Τζούνιορ, από τον γάμο του με την Κιμ Γουάρντ.

Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν

Η κόρη της Χιούστον και του Μπράουν, Μπόμπι Κριστίνα είχε την ίδια μοίρα με τη μητέρα της /Φωτογραφία AP Images

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου, ωστόσο η αστυνομία του Λος Άντζελες που διεξάγει έρευνα μιλάει για ένα κοκτέιλ ναρκωτικών που τον οδήγησε στον θάνατο.

Ο τραγουδιστής που κάποτε βρισκόταν στην κορυφή των μουσικών charts, είναι συντετριμμένος από τον θάνατό του γιου του.

Ο τραγουδιστής της μεγάλης επιτυχίες «My Prerogative» φαίνεται ότι δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τη διασημότητα και για χρόνια υπήρξε χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ ακούγεται ότι ήταν εκείνος που έφερε την Χιούστον σε επαφή με αυτά.

Ο Μπράουν με τον γιο του πριν από μερικά χρόνια /Φωτογραφία AP Images

Εκτός από την Μπόμπι Κριστίνα που απέκτησε με τη τραγουδίστρια και πέθανε πριν από πέντε χρόνια από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ο Μπράουν, έχει ακόμη πέντε παιδιά: την 30χρονη Λαπρίνσια, τον 34χρονο Λάντον, τον 11χρονο Κάσιους, την 5χρονη Μπόντι και την 4χρονη Χέντριξ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top