Καράβας: Απαντά και η συζυγός του στα μηνύματα που του στέλνουν οι κοπέλες

«Δεν τον ζηλεύω» λέει η Ραφαέλα Ψαρού για τον κριτή του GNTM

Η σύζυγος του coach του GNTM Γιώργου Καράβα, Ραφαέλα Ψαρού, είναι full ερωτευμένη μαζί του και δεν το κρύβει. Το όμορφο ζευγάρι είναι παντρεμένο 8 χρόνια και έχει αποκτήσει δυο παιδιά, τον Φίλιππο και την Καλλιόπη. 

Η Ραφέλα μίλησε για τον σύζυγό της με τα καλύτερα λόγια και εξομολογήθηκε ότι δεν τον ζηλεύει!

«Ο Γιώργος τώρα με το GNTM τρέχει περισσότερο από πριν επαγγελματικά. Ήμουν υποστηρικτική στο να πάει στο GNTM, έχει χρόνια εμπειρία και ήταν σίγουρη η επιτυχία του. Έχει πλάκα να τον βλέπω στην τηλεόραση, δεν τον ρωτάω ποιος θα φύγει στο επεισόδιο, γιατί μου αρέσει το άγχος της αποχώρησης.

Καράβας - Ραφαέλα: Βρήκαν τρόπο να περάσουν καλά στην καραντίνα!

Έχω ξεχωρίσει κάποια μοντέλα, αλλά δεν το λέω μην επηρεάσω τον κόσμο. Στέλνουν πάρα πολλές κοπέλες μηνύματα στον Γιώργο, τον βοηθάω να απαντήσει. Την πρώτη φορά που τον συνάντησα δεν τον παρατήρησα γιατί είχα πολλή δουλειά. Μου αρέσει όταν γίνεται καυστικός, τρελαίνομαι.

Είμαστε 8 χρόνια παντρεμένοι, δεν μου έχει δώσει δικαίωμα να ζηλέψω. Ήξερα ποιον παντρεύτηκα. Αν δεν ήθελα να έχει κατακτήσεις, θα παντρευόμουν κάποιον άσχημο. Δεν έχουμε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας», είπε στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη.
Καράβας - Ψαρού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top