Έλενα Ράπτη:Οι παιδικές φωτογραφίες μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Στιγμές νοσταλγίας για τη γνωστή πολιτικό

Η Έλενα Ράπτη ξέκλεψε χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της.

Έγινε νονά η Έλενα Ράπτη!

Η συγκεκριμένη δοκιμασία φαίνεται πως τις ξύπνησε κάποιες αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια και ανέτρεξε στα φωτογραφικά άλμπουμ.

Βρήκε κάποια στιγμιότυπα στα οποία είναι μόνη της και σε άλλα μαζί με τον μπαμπά της, ο οποίος όπως είπε είναι «ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου.»

«Στιγμές νοσταλγίας… Ξεφυλλίζοντας  ένα παιδικό άλμπουμ βρήκα πανέμορφες φωτογραφίες με τον μπαμπά μου… τον καλύτερο μπαμπά του κόσμου! Οι γονείς μου πρόσφεραν σε μένα και στην αδελφή μου υπέροχα παιδικά χρόνια και νιώθουμε βαθιά ευγνωμοσύνη.
Ο Θεός να έχει καλά όλους τους γονείς τώρα που αντιμετωπίζουμε το δεύτερο σφοδρό κύμα του κορωνοϊού και απαιτείται μεγάλη προσοχή από όλους μας! Ο ιός έχει αρχίσει να κινείται επιθετικά, ενώ φαίνεται να έχει αυξηθεί πολύ η μεταδοτικότητα του.
Μπορούμε να προλάβουμε τα χειρότερα, να σωθούν ζωές και να αντιστρέψουμε τις αυξητικές τάσεις. Ας δημιουργήσουμε συνθήκες που θα μας επιτρέψουν να γιορτάσουμε κανονικά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά Αρκεί να εφαρμόσουμε πιστά τα μέτρα για να βγούμε νικητές!», έγραψε κάτω από τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top