Σοφίνα Λαζαράκη: «Δεν τσακώθηκα, αναγκάστηκα να χωρίσω!»

Όσα εξομολογήθηκε στους «Κου Κου» η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση

Όπως έγινε γνωστό πριν από περίπου δύο εβδομάδες η Σοφίνα Λαζαράκη που τα τελευταία δύο χρόνια σπούδαζε μπαλέτο στη Μαδρίτη, χώρισε από τον χορευτή σύντροφό της, Χοσουέ Ουλάτε κι επέστρεψε στην Αθήνα

Ελληνίδα ηθοποιός χώρισε από τον χορευτή σύντροφό της

«Με τον Χοσουέ χωριστήκαμε πολύ άσχημα γιατί δεν είχαμε τσακωθεί, ήμασταν μια χαρά… η σχολή χρεοκόπησε κι έκλεισε όσο ήμουν σε καραντίνα εκεί» δήλωσε στον Ισίδωρο Φύκαρη και στη «Φωλιά των Κου Κου» η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση.

Σοφίνα Λαζαράκη

Αυτές οι φωτογραφίες έχουν κάνει το προφίλ της Σοφίνας να... συζητηθεί! /Φωτογραφία Instagram

«Ακόμα μιλάμε καθημερινά, δεν τσακωθήκαμε, δεν έγινε κάτι τέτοιο, αναγκαστήκαμε να χωριστούμε οπότε ήταν πολύ δύσκολο αυτό. Ήταν ένας μήνας αποχαιρετιστήριος πολύ δύσκολος. Έχουμε πει ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε μια σχέση από απόσταση» συμπλήρωσε σχετικά με τον χωρισμό της. 

Σοφίνα Λαζαράκη: Όσα είπε η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση από την Ισπανία

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην ομοιότητά της με τη συνάδελφό της ηθοποιός Αναστασία Παντούση από το «Κόκκινο Ποτάμι», για τις πιο… αισθησιακές φωτογραφίες της στο Instagram, αλλά και στο αν θα μπορούσε να έχει μάνατζερ τη μητέρα της. «Τη μαμά μου τη ρωτάω πάντα για ό,τι κάνω, άσχετα αν θα την ακούσω στο τέλος», δήλωσε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top