Συγκινεί γνωστός Έλληνας ηθοποιός με τις δύο απώλειες στη ζωή του

«Ήταν δυσθεώρητη απώλεια, άνοιξε η γη κάτω από τα πόδια μου»

Όσα είπε ο ηθοποιός για το τέλος του από τις «Άγριες Μέλισσες»

Βρίσκεται στον χώρο της υποκριτικής εδώ και πολλά, έχοντας υποδυθεί σπουδαίους ρόλους τόσο στην τηλεόραση όσο και το θέατρο.

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Ο γιος μου κάνει κλασικό μπαλέτο»

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο «Κλεομένης» από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε στο «7 Μέρες TV» για τις απώλειες που σημάδεψαν τη ζωή του, αλλά και τον κορωνοϊό.

Θανάσης Κουρλαμπάς

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς υποδύθηκε με επιτυχία τον «Κλεομένη» στις «Άγριες Μέλισσες»

«Προσπάθησα να αντισταθώ και να αμυνθώ στην πρώτη φάση, ώστε να μην το αφήσω να με καταβάλει και να με τρομάξει παρά πάνω απ’ όσο του αρμόζει. Πρόσεχα πάρα πολύ και τον εαυτό μου και τους γύρω μου. Πλέον, με το χαμό που γίνεται καθημερινά, εξαιτίας του επιβαρυμένου αριθμού κρουσμάτων, προσθέτοντας και την κούραση που υπάρχει στις ψυχές μας, είναι ακόμη πιο δύσκολο. Έχω ανησυχήσει. Εύχομαι αυτός ο εφιάλτης να τελειώσει και να πάρουμε ξανά τη ζωή και τις δουλειές μας πίσω», είπε σε σχέση με την ανησυχία του για την πανδημία.

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι έχει βιώσει οδυνηρές απώλειες στη ζωή του: «Έχω χάσει τον πατέρα μου και τον κολλητό μου. Ο πατέρας μου «έφυγε», ενώ ήμουν σε μια πολύ ευαίσθητη ηλικία. Ήταν δυσθεώρητη απώλεια. Άφησε μεγάλο κενό. Δεν ήταν διαχειρίσιμο. Ήμουν δεκαπέντε ετών όταν πέθανε. Άνοιξε η γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν ήξερα πως να συνεχίσω, τι έγινε, γιατί έγινε, πως θα το αντιμετωπίσω. Συνειδητοποίησα πολύ νωρίς ότι θα μου λείψουν πάρα πολλά πράγματα. Κάθε σχέση γονιού με παιδί είναι μοναδική. Ήταν μια δύσκολη απώλεια».

Πρωταγωνιστής από Άγριες Μέλισσες:«Κάναμε γύρισμα και τα χέρια μας έτρεμαν»

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει «χάσει» και τον κολλητό του. «Ήταν απότομο. Μου δημιούργησε άλλα συναισθήματα. Σκεπτόμουν πως γίνεται ένας άνθρωπος της ηλικίας μου να φύγει τόσο νωρίς. Ο κολλητός μου ήταν σκηνοθέτης. Είχαμε κάνει μαζί μια ταινία. Πάνω απ’ όλα ήταν ένα σπουδαίο πλάσμα. «Έφυγε» μέσα σε ένα μήνα από καλπάζοντα καρκίνο. Ήταν σοκαριστικό!», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top