Η «Βάνια» εξομολογείται: «Πίστευα ότι είχε τελειώσει η ζωή μου!»

Τι ήταν αυτό που στοίχισε τόσο πολύ στη Ματίνα Νικολάου;

Έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ως η αστεία συμπαρουσιάστριά του «Βάνια», ένας ρόλος δημιούργημα του παρουσιαστή-ηθοποιού

Ματίνα Νικολάου: Η επική της τούμπα στον αέρα της εκπομπής

Η Ματίνα Νικολάου, εδώ κι αρκετά χρόνια έχει τη δική της πορεία στην υποκριτική, έχοντας συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και παραστάσεις.

Η αγαπημένη ηθοποός μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της, αλλά και τη συμβολή της Ζέτας Μακρυπούλια και του Νίκου Μουτσινά.

Ματίνα Νικολάου

Η «Βάνια» σε κλίμα αμερικανικών εκλογών! /Φωτογραφία Instagram

«Στα ερωτικά μου μού δίνουν συμβουλές και ο Νίκος και η Ζέτα. Την περίοδο του χωρισμού, η συμβουλή ήταν μία από την παρέα “Mην κάνεις έτσι, δεν τελείωσε η ζωή σου”. Εγώ πίστευα ότι έχει τελειώσει η ζωή μου, ότι δεν θα έχω ξανά σχέση, ότι έμεινα μόνη μου με ένα παιδί, καταστροφολογία. Το έχω παραδεχτεί πάρα πολλές φορές και τους έχω ζητήσει και συγγνώμη για τον τρόπο που αντιμετώπιζα τότε την κατάσταση, ήμουν μια άλλη», εξομολογήθηκε.

Όσα είπε η «Βάνια» στη Μαλέσκου: «Δεν το είπα ότι χωρίζουμε, μου το είπαν!»

«Ζήτησα συγγνώμη γιατί τους είχα τρελάνει, δεν πέρασαν καλά, μαζευόμασταν κι έκλαιγα, ήμουν το μόνο θέμα εγώ, ο χωρισμός μου, δεν ήταν δίκαιο», είπε μεταξύ άλλων η Ματίνα Νικολάου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top