Χρυσικοπούλου:Υποβλήθηκε ξανά σε τεστ κορωνοϊού- Τι έδειξαν τα αποτελέσματα

Τα νεότερα με την υγεία της μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Κάθε λόγο για να χαμογελά έχει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, αφού υποβλήθηκε εκ νέου σε τεστ κορωνοϊού και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη θετική στον κορωνοϊό

Η γνωστή δημοσιογράφος δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της που πλέον είναι υγιής και μπορεί να βγει από το σπίτι έπειτα από 15 ημέρες καραντίνας.

«Πετάω! Πετάω! Έχω τελειώσει όπως καταλαβαίνετε την καραντίνα. Το τεστ μου βγήκε αρνητικό!», είπε μιλώντας μέσω Skype στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Να υπενθυμίσουμε πως η δημοσιογράφος είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και λίγες ημέρες αργότερα υποβλήθηκε στο τεστ και τα αποτελέσματα έδειξαν πως είχε προσβληθεί από τον ιό.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Τα συμπτώματα του κορωνοϊού που την ταλαιπωρούν

«Τα συμπτώματά μου είναι έντονοι πονοκέφαλοι. Πονάω και παίρνω παυσίπονα και δεν σταματά ο πόνος, παρά μόνο για λίγη ώρα. Επίσης, είναι πολύ ενοχλητικό που δεν έχω γεύση και όσφρηση και διαβάζω ότι αυτό μπορεί να κρατήσει έως και δύο μήνες. Δηλαδή μπορεί να περάσει η αρρώστια και ακόμα να μην έχω γεύση και όσφρηση. Είμαι διαλυμένη πραγματικά. Είναι πολλές οι μέρες. 13 κλεισμένες με τα παιδιά εδώ. Πυρετό καθόλου», είχε δηλώσει για τα συμπτώματα που την ταλαιπώρησαν.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top