Ευθύμης Ζησάκης: Πέρασε «βαριά» τον κορωνοϊό - «Είχα μια κόπωση πρωτόγνωρη»

«Η αίσθησή μου είναι ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να επιστρέψει»

Με κορωνοϊό διαγνώστηκε και o Ευθύμης Ζησάκης και εδώ και 1,5 εβδομάδα βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με τη σύντροφό του, Χρύσα Πεταλούδη.

«Ψήνεται» στον πυρετό ο Ευθύμης Ζησάκης: «Τα συμπτώματα είναι πρωτόγνωρα!» 

«Εμείς παίρναμε όλα τα μέτρα με μεγάλη προσοχή, οπότε μας ήρθε ξαφνικό. Αρχικά είχα κάποια δέκατα και θορυβήθηκα. Μπήκαμε με την κοπέλα μου προληπτικά σε καραντίνα και μέσα σε δυο ημέρες έκανα πολύ υψηλό πυρετό. Κάναμε τεστ και οι δυο και το δικό μου βγήκε θετικό. Η Χρύσα δεν είχε κορωνοϊό. Εκείνη με φροντίζει, αλλά δεν έχει συμπτώματα», είπε χαρακτηριστικά ο Ευθύμης Ζησάκης στην εκπομπή ‘’Happy Day’’.

ζησάκης κορωνοϊός

«Μετά το τεστ συνεχίσαμε για 14 ημέρες την καραντίνα. Πέφτει ο πυρετός και ξεκινά μια κόπωση. Μια κόπωση πρωτόγνωρη που όσο και να ξεκουραζόμουν και να έτρωγα καλά δεν περνούσε για πέντε μέρες. Τώρα έχει περάσει 1,5 εβδομάδα και νιώθω λίγο καλύτερα. Αλλά η αίσθησή μου είναι ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να επιστρέψει», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος ενώ τόνισε ότι πρόσεχαν πολύ με την αγαπημένη του για να μην κολλήσουν.

«Προσέχαμε γιατί στο κοντινό μας περιβάλλον είχαμε και ανθρώπους που το πέρασαν γιατί είναι ένας ιός που δε γνωρίζεις τη δυναμική του. Δεν είχα καμία καινούργια επαφή. Τον τελευταίο καιρό ήμουν μόνο με κοντινούς μου ανθρώπους και το κόλλησα», εξομολογήθηκε ο Ζησάκης.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top