Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Με τα όργανα της μητέρα μου σώθηκαν επτά ζωές!»

Όσα εξομολογήθηκε για τον Γολγοθά που ανέβηκε…

Στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ βρέθηκαν, το βράδυ της Δευτέρας, η Ευδοκία Ρουμελιώτη και η Βίκυ Βολιώτη, όπου η μεταξύ τους κουβέντα είχε αρκετές αποκαλύψεις

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η τρυφερή ανάρτηση για τον γιο της

Μεταξύ άλλων, η ταλαντούχα ηθοποιός για την κίνησή της να δωρίσει τα όργανα της μητέρας της, αλλά και το απίστευτο σκηνικό που της συνέβη στο νοσοκομείο, όταν χρειάστηκε να βάλει μέσο για να ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Βίκυ Βολιώτη Ευδοκία Ρουμελιώτη

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είναι πολύ καλή φίλη με τη Βίκυ Βολιώτη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η on air εξομολόγηση της Ρουμελιώτη:«Δε θα ρίσκαρα ξανά να υιοθετήσω παιδί»

«Η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων από τα 30 της. Όταν σκοτώθηκε και μας είπαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή μετά από τρεις μέρες, εμείς είπαμε ότι θέλουμε να γίνουν δωρεά τα όργανά της. Ήταν μια υγιέστατη γυναίκα. Η απάντηση του νοσοκομείου ήταν να μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, γιατί είναι δύσκολη διαδικασία και έχουν χαθεί τα αρχεία των δωρητών οργάνων. Ντρέπομαι που το λέω. Αναγκαστήκαμε και βάλαμε μέσο για να βρεθεί εντατική, όχι για να ζήσει η μητέρα μου, αλλά για να της πάρουνε τα όργανα. Έσωσε επτά ανθρώπους αυτή η γυναίκα με τη δική μας επιμονή. Όταν περιμένουμε στη λίστα άνθρωποι χρόνια για να ζήσουν, δε γίνεται να ζούμε σε μία χώρα που σου λένε “άστο μην το ψάχνεις”», εξομολογήθηκε.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top