Ντόρα Μπακογιάννη: Μίλησε για τη σχέση της με τη νύφη της, Σία Κοσιώνη

«Είμαι εξαιρετική πεθερά» είπε στο Happy Day

Στη σχέση που έχει με τη νύφη της Σία Κοσιώνη αλλά και με τα παιδιά και τα εγγόνια της αναφέρθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Είμαι εξαιρετική πεθερά γιατί μπαίνω πάντα στα παπούτσια της νύφης μου. Πρέπει να την έχεις σαν παιδί σου. Η Σία είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος, καταπληκτική μητέρα. Είναι σκληρά δουλευταρού. Αν τα βάλεις αυτά ναι έχουμε κάποια κοινά. Είμαστε Ταύροι καταρχήν. Είναι 100% αφοσιωμένη στη δουλειά της. Είναι μία μάνα που εγώ θα ήθελα να έχουν τα παιδιά μου», είπε σε μια σπάνια εξομολόγηση στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day.

«Όταν είμαστε όλη η οικογένεια μαζί τσακωνόμαστε για το φαγητό που οι μισοί κάνουν δίαιτα. Το βέβαιο είναι ότι όταν μαζευόμαστε δεν μιλάμε για πολιτική» είπε αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννη και συνέχισε μιλώντας για τον δυναμικό χαρακτήρα της μητέρας της:

«Η μάνα μου ήταν η μάνα κλώσα, άνοιγε τις φτερούγες και έμπαιναν όλοι από κάτω. Τα “όχι” τα έλεγε η μητέρα μου. Ο πατέρας μου σε πέθαινε στον διάλογο και παραδινόσουν κι έλεγες “φτάνει”. Είμαι η κλασική εργαζόμενη μητέρα. Με τις ατελείωτες τύψεις. Η μαύρη αλήθεια είναι ότι η ποσότητα λείπει. Έχω δύο παιδιά που δυστυχώς -θέλω να το ακούσουν οι μαμάδες- δεν δέχονται παρεμβάσεις στη ζωή τους. Ο γιος μου με κράζει σε όλα τα ραδιόφωνα» είπε για τη σχέση με τα παιδιά της ενώ όταν η συζήτηση έφτασε στον σύζυγό της Παύλο Μπακογιάννη δε δίστασε να εκφράσει το παράπονό της λέγοντας πόσο άδικο ήταν που του στέρησαν την δυνατότητα να δει τα παιδιά του να μεγαλώνουν.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top