Πρώην top model: «Δεν το πιστεύω ότι βγήκα στις ωραιότερες του κόσμου»

Πλέον ασχολείται με την υποκριτική η Ρέα Τουτουνζή

Στα μέσα της δεκαετίας του ’90 γνώρισε τα φώτα της δημοσιότητας ως η πιο όμορφη Ελληνίδα. Από τότε ακολούθησε μια τεράστια καριέρα στο μόντελινγκ, δεκάδες εξώφυλλα και τηλεοπτικές εκπομπές

Τουτουνζή: «Δεν ήθελα να κάνω παιδί, ίσως επειδή έχασα τη μαμά μου στα 12»

Σήμερα στη ζωή της κυριαρχεί το θέατρο.

Η Ρέα Τουτουνζή που στέφθηκε Σταρ Ελλάς το 1994 με αφορμή την παράσταση «Αχ, αυτός ο άνδρας μου» μίλησε για όλα στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

«Για μένα είναι αρκετά δύσκολο να μάθω τα λόγια μου, γιατί έχω δυσλεξία και δεν “δούλεψα” ποτέ για να τη διορθώσω. Είμαι πιο ακουστικός τύπος» είπε αρχικά η… ωραία Ρέα.

«Στα χρόνια του μοντέλινγκ περνούσα μαγικά, υπήρχαν και πολύ περισσότερες δουλειές, υπήρχε περισσότερο χρήμα… Ήμουν αρκετά έξυπνο παιδί τότε και τα χρήματα δεν τα έκανα… κομφετί. Φρόντισα και πήρα σπίτι, αυτοκίνητο… Είμαι περήφανη που βγήκα Σταρ Ελλάς, είναι κομμάτι της ιστορίας μου. Μεγάλωσα με τη γιαγιά μου και με έμαθε να πατάω στα πόδια μου. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκα στις δέκα ωραιότερες του κόσμου» εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Σπάνια έξοδος της Ρέας Τουτουνζή με τον σύζυγό της!

Ποια είναι σχέση του πρώην top model με τον χρόνο; «Δε με πειράζει που το Google γράφουν την ηλικία μου. Είμαι 46 και δεν το κρύβω», δήλωσε η Ρέα Τουτουνζή.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top