Αλεξάνδρα Παντελάκη: H «Ελένη» περνάει πολλά βασανιστήρια στη φυλακή

Μιλάει για τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες»

Μπήκε στις «Άγριες Μέλισσες» πριν από λίγες ημέρες και το πρωί της Τετάρτης, η γνωστή ηθοποιός Αλεξάνδρα Παντελάκη μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούντζου.

«Άγριες Μέλισσες»: Δείτε πώς αποχαιρέτησε η «Δρόσω» τη «Θεοδοσία»

«Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Λευτέρης Χαρίτος (σ.σ. ο σκηνοθέτης της σειράς), από τη χαρά μου, κόντεψε να μου φύγει το ακουστικό από το χέρι! Μου είπε ότι με θέλει για 40 επεισόδια μέσα στη φυλακή και το μόνο που μου ζήτησε ήταν να βάψω τα μαλλιά μου. Του απάντησα “ευχαρίστως”, ό,τι θέλετε! Αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω» ήταν η πρώτη της αντίδραση

.

Μαλιστα, αποκάλυψε ακόμα όλα όσα θα ζήσει η Λενιώ στη φυλακή: «Είμαι συγκρατούμενη της Ελένης και έχουμε μια σχέση μάνας- κόρης. Έχουμε έναν φοβερό βασανιστή, ο οποίος είναι διευθυντής των φυλακών, ο γλυκύτατος, κατά τ’άλλα, Βασίλης Μπισμπίκης. Περνάει πάρα πολλά βασανιστήρια η Ελένη. Έχει απομόνωση, την καταβρέχουν, τη δέρνουν, ταλαιπωρείται πάρα πολύ! Κι εγώ όταν θα μάθετε για ποιο λόγο είμαι μέσα στη φυλακή, θα δείτε ότι δεν είμαι ένας κακός άνθρωπος είχα κάποιο δίκιο στο κρίμα που έκανα».

Άγριες Μέλισσες:Ο δικηγόρος μιλά για το απρόοπτο στη δίκη της Ελένης

Η αγαπημένη ηθοποιός που έχει παίξει σε πάρα πολλά σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, αναφέρθηκε και στην εποχή που συμμετείχε στο «Ευτυχισμένοι Μαζί» με τον Γιάννη Μπέζο, κάνοντας την πεθερά του: «Σε εκείνη τη σειρά ήμασταν αυτό που λέει και ο τίτλος “Ευτυχισμένοι μαζί” και αυτό οφείλεται στον κύριο Γιάννη Μπέζο. Ερχόταν πρώτος στις εννέα το πρωί και ας μην είχε γύρισμα, φορτωμένος σαν τον Άγιο Βασίλη με τυρόπιτες και κουλούρια. Τότε τα χρήματα ήταν πάρα πολύ καλά!  Να σκεφτείς ότι με αυτά ζω ακόμα!  Έπαιρνα 1000 ευρώ το επεισόδιο».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top