Κάτια Ζυγούλη: Το μεγάλο της ελάττωμα και πώς το αντιμετωπίζει

Αποκάλυψε ποια είναι η αντίδραση της οικογένειάς της απέναντί της

Οι κοινές καλοκαιρινές διακοπές Ρουβά - Κοντιζά στη Σχοινούσα

Η Κάτια Ζυγούλη προσπαθεί να συνδυάσει το μόντελινγκ, την παρουσίαση εκπομπών και το να είσαι σύζυγος και μητέρα! Η αγαπημένη του Σάκη Ρουβά, σε νέα της συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “BEAUTE” περιγράφει τον εαυτό της, το μεγάλο της ελάττωμα αλλά και το πώς διατηρεί τον έρωτά της με τον τραγουδιστή ζωντανό.

ΖΥΓΟΎΛΗ

Εσύ πώς ισορροπείς όλους τους ρόλους σου;

Απλώς επιλέγω που θα κάνω έκπτωση στην κάθε μέρα. Αν πρέπει να εστιάσω στη δουλειά και από τη δική μου αφοσίωση εξαρτάται το αποτέλεσμα όλης της ομάδας, θα επιλέξω να δώσω την ενέργειά μου εκεί και θα προσπαθήσω την επόμενη μέρα να γυρίσω πιο νωρίς και να φροντίσω την οικογένεια. Θέλω να είμαι και η τέλεια μάνα, αλλά έχω αποφασίσει ότι δεν μπορείς να είσαι κάθε μέρα σε όλους τους ρόλους σου άψογη. Κάποια στιγμή θα αφήσεις τα παιδιά σου και θα δώσεις την ενέργειά σου στο σύντροφό σου, γιατί είναι και αυτός εκεί. Είναι θέμα επιλογής της κάθε ημέρας. Είχα μια μητέρα που ήταν παρούσα στο σπίτι και αυτό θέλω να είμαι και εγώ.

Ο Σάκης πόσο συμπαραστέκεται στην καθημερινότητα της οικογένειας;

Αυτό μπορεί να αλλάζει κάθε σεζόν. Όταν δουλεύει όλη μέρα και το βράδυ, δεν γίνεται. Όταν όμως δεν δουλεύει είναι απόλυτα παρών και πάρα πολύ υποστηρικτικός σε μένα και τα παιδιά.

Ρουβάς ζυγούλη ελάττωμα Κάτιας beaute

Φαίνεστε πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Είμαστε πολύ κοντά με τον Σάκη, αλλά κι αυτό θέλει δουλειά. Προσπαθούμε να βρίσκουμε κάτι να κάνουμε οι δυο μας. Αν δεν μπορούμε να βγούμε έξω μαζί, μπορεί να σηκωθούμε νωρίς, πριν ξυπνήσουν τα παιδιά και να πάμε για περπάτημα οι δυο μας. Κάνουμε και μια ζωή σχεδόν αγροτική, καλλιεργούμε ντομάτες έχουμε κότες… Είναι πολύ θεραπευτικό να έχεις επαφή με τη φύση.

Πόσο επηρέασε η καραντίνα και η πανδημία του Covid, σε σχέση με τα παιδιά και την οικογένεια;

Πολύ και ελάχιστα. Σίγουρα μου βγήκε ο φόβος του θανάτου. Το πρώτο διάστημα που δεν ξέραμε ακόμα που θα μας βγάλει όλο αυτό, ήταν κάτι που έπρεπε να το κοιτάξω στα μάτια. Όλοι κλειστήκαμε με τις οικογένειές μας στο σπίτι μας, για να δούμε τελικά πως σχετιζόμαστε με τα παιδιά μας, με τον σύντροφό μας. Αυτό που συνειδητοποίησα στην καραντίνα είναι πόσες ψεύτικες ανάγκες είχα δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια. Πόσο μεγάλη πληθώρα ρούχων, πραγμάτων, συλλέγω και κρατάω στη ζωή μου που δε τα χρειάζομαι. Οι εκκαθαρίσεις που έγιναν στην καραντίνα ήταν συγκινητικές. Είχα την ευκαιρία επίσης να παρακολουθήσω τον εαυτό μου και τις δράσεις μου και να δω πόσο αυτές δεν είναι λειτουργικές για την υπόλοιπη οικογένεια. Αυτή η ανάγκη που έχω να τα κάνω όλα σωστά κάνει τους άλλους να υποφέρουν. Δε θέλουν μια τέλεια μαμά, θέλω μια ευχαριστημένη μαμά. Είχα φτάσει στην κορυφή της τελειομανίας και διαπίστωσα πόσο αυτό έκανε τους άλλους να ασφυκτιούν. Έτσι αποφάσισα να το αλλάξω.

Το πέρασμα του χρόνου σε απασχολεί ήδη;

Με απασχολεί. Θα ήταν μεγάλο ψέμα να πω το αντίθετο προσπαθώ όμως να με απασχολεί όσο γίνεται λιγότερο και να μη μου στερεί αυτό που έχω τώρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top