Η Kristen Stewart,η οποία θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Diana στην επερχόμενη βιογραφική ταινία «Spencer» θέλησε να μιλήσει δημόσια για τα συναισθήματά της για την ευθύνη που αισθάνεται στην απεικόνιση του αείμνηστου μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.
Σε συνέντευξή της στο ‘’InStyle’’, η Stewart μοιράστηκε μερικές από τις ανησυχίες της για τον ρόλο και τόνισε πως προσπαθεί να διασφαλίσει ότι η προφορά της θα είναι σωστή.
«Δεν ξεκινάμε τα γυρίσματα μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Η προφορά μου μου προκαλεί φόβο, γιατί οι άνθρωποι ξέρουν αυτή τη φωνή και είναι τόσο διακριτική και ιδιαίτερη» εξήγησε και πρόσθεσε: «Εργάζομαι γι’ αυτό τώρα και έχω ήδη δάσκαλο διαλέκτου».
Η γνωστή ηθοποιός έχει φυσικά κάνει μια μεγάλη έρευνα για την αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον ρόλο. «Όσον αφορά στην έρευνα, έχω διαβάσει 2,5 βιογραφίες και θα τελειώσω όλο το υλικό προτού πάω πραγματικά να κάνω την ταινία» είπε χαρακτηριστικά.